вторник, 10 май 2011 г.

Графин погон Веб могла Довнлоад 3-Д филмова у секунди, дати МПАА ноћне море

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/graphene-powered-web-could-download-3-d-movies-in-seconds-give/:
Графин Модулатор
Графин , да ли постоји нешто што не може да уради? Истраживачи су већ покушавају да га ставите у процесорима , гориве ћелије и батерије - сада ваш интернет конекцију може да добије десет пута брже захваљујући Силицон наследника. Истраживачи на Универзитету Беркли створили су мале, један атом-модулатори дебљине да би се пребацили података носи светло и искључивање у фибер-оптичких веза много брже него тренутне технологије. Поред тога што ради на вишим фреквенцијама (тим верује да ће скали до 500ГХз - модеран модулатори раде на око 1ГХз) мањи, 25-микронске величине значи тањи каблови могу се користити, смањује капацитет и даље јачање брзинама. Лабораторије су већ прешла 100 Терабит прага и графин гурнути да чак и већи, али смо и даље заглављени зури у екран баферовање сваки пут покушавамо да Нетфликс Деграсси.

Наставити читање графин погон Веб могла Довнлоад 3-Д филмова у секунди, дати МПАА ноћне море

Графин погон Веб могла Довнлоад 3Д филмова у секунди, дати ноћне море МПАА је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 05:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар