вторник, 10 май 2011 г.

ПоверЦолор очекује да представи две цеви Радеон ХД на Цомпутеку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/powercolor-expected-to-unveil-double-barreled-radeon-at-computex/:
Неименовани, необрезане дуал-ГПУ прототип АМД-ов најновији у јужној-острво графичких картица се појавили током викенда. Парадирајућу близанац Барт чипова са 1.120 стреам процесора Поп, ове картице износи се на 2.240, са сваком ГПУ-а за паковање сопствене меморије за укупно 2ГБ ГДДР5. Иако је Асус остаје чврсто на уснама спецификације и званични назив све до Цомпутек-у јуну, два ДВИ порта, два мини ДисплаиПортс, и један ХДМИ излаз боја очигледне сличности са постојећим Радеон ХД 6870 . Један од последњих значајних разлика? Ункновн војник покреће два осам-пински ПЦИе конектора, за разлику од ХД 6870 је шест-пински варијанта. Вероватно гледате најкасније у Радеон ХД 6800 серије, ми ћемо знати за сигурно за око месец дана.

ПоверЦолор очекује да представи две цеви Радеон ХД на Цомпутек првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 04:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце СемиАццурате | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар