вторник, 10 май 2011 г.

Пионеер-ов АВИЦ-ЗХ09 ГПС навигациони систем се увећао реалности на путу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/pioneers-avic-zh09-gps-navigation-systems-take-augmented-realit/:
Иако то можда неће бити први ГПС навигациони систем смо видели спортске Измењена реалност , Пионеер-ов најновији у серији-ДАСХ може да понуди прве уграђене компоненте да би АР на отвореном путу. Користећи ветробран који се монтира камера, АВИЦ-ВХ09ЦС и АВИЦ-ВХ09 поток живе снимке са 7-инчни екран у-ДАСХ, додајући слојеве релевантне информације у реалном времену видеа. Између осталог, АР-могућности пружају визуелних сигнала који упозорава возача мења предстојећих семафорима и тачну удаљеност следеће скретање. Оба система Спорт УСБ порта, СД читач, ЦД и ДВД дискове, и Блуетоотх. Пионир ће нека изгубити у Јапану касније овог месеца као и још неоткривених износа, али изгледа да ће амерички возачи само треба да ваљање са обичном старом реалност за сада.

Пионеер-ов АВИЦ-ЗХ09 ГПС навигациони систем се увећао реалности на путу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 21:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце ПИОНЕЕР Јапану | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар