вторник, 10 май 2011 г.

Електрични Ланд Ровер чини тако лакше да се неопажено на кукавички лавови

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/electric-land-rover-makes-it-way-easier-to-sneak-up-on-cowardly/:
То је вероватно немогуће да иде на сафари у Африци, али без утицаја на животну средину на свим - а посебно на оне где је укључено снимање ствари - али ово је свакако корак у правом смеру. Произвођача Акеон удружила се са Јагуар Ланд Ровер Јужна Африка понудити чувари животиња / ловци зеленије начин да се заобиђе, опремање Дефендер 110 Хигх Цапацити Покупити батерија када дизел мотор обично иде. Нови извор енергије прекида емисије аутомобила и тишине мотор, што олакшава да се увуку се на дивљим животињама. Овај концепт возила (није Ровер први покушај да се зелене ствари ) је дебитовала на ИНДАБА сајму ове недеље у Јужној Африци, тако да сада би било време да се упозорење било балтхазар у вашем животу.

Наставити читање Електрични Ланд Ровер чини тако лакше да се неопажено се на кукавички лавови

Електрични Ланд Ровер чини тако лакше да се неопажено на кукавички лавови првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 22:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ауто123 | Соурце Акеон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар