понеделник, 18 април 2011 г.

ФПС игре и 'Само-Свет хипотеза'

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dxethVwtlME/FPS-Gaming-and-the-Just-World-Hypothesis:
Хју Пицкенс пише "Када се људи сведок је неко изложен неке несреће, они су осетљиви на сугестије да је та особа заслужила и на тај начин виде несрећу као доказ карме, или правде - '. Само-Ворлд хипотеза" Дакле "само" у Сада узмите у обзир нови контроверзни првог лица пуцачина Хомефронт, који је играте као борац за слободу у Америци окупирана од стране Северне Кореје суперсила увод у игру иде на велике дужине да вас ослободи сваке моралне сумње које сте имали о зачепљења. гостима на непријатеље да је спрема да баци на вас. "Видиш непријатељске војнике, не само брутализинг америчких цивила, али је потпуно убиство мајке пред своју децу и безобзирно бацање лешева у околини, пише Џејмс Мадиган, играч са др . д. У психологији "Порука је јасна: Хеј, ови момци су зли Када смо вам дати пушку, пуцај њима и осећају добро због тога.." Мадиган каже занимљива ствар у вези Хомефронт је да то није остављајући празнине да буде попуњен, што одузима игра неке приповести дубине. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Канцеларија 365 улази јавна бета

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/RL8NY6D16K8/office-365-enters-public-beta.ars:

Канцеларија 365, Ребрандед, проширена наследника Мицрософт Бусинесс Продуцтивити Онлине Стандард Суите (БПОС), данас ушао Публиц Бета. На врху облака-служи за Екцханге Сервер, СхареПоинт Сервер, и Линц сервер (раније за Оффице Цоммуницатионс Онлине) наћи у БПОС, Канцеларија додаје 365 лиценци за Оффице себе, како кроз Оффице Веб Аппс и пуну радну површину Оффице 2010 пакета.

Услуга ће на крају понудити низ опција плаћања, сваки са различитим нивоима функционалности, јер је Бета, услуге еквивалент два нивоа цена, један намењен професионалцима и малих предузећа, а други циљ предузећа, биће у понуди. Смалл Бусинесс понуда је еквивалентна најниже цене Тиер "Планирање П1", која ће почети на $ 6 по кориснику месечно. Ово омогућава е-поште и календара СхареПоинт сарадњи, Линц порука и приступ Оффице Веб Аппс-а нарочито искључујући приступ радној површини Оффице 2010.

Предузеће понуда је еквивалент за оно што ће "план Е3" цене Тиер, на $ 24 по кориснику месечно. На врху карактеристика П1, ово укључује и локална лиценцна права за разне серверске апликације, интеграцију активног директоријума, неограничено е-маил складиштење, говорна пошта хостинга, 24 / 7 подршку путем телефона, и пуно Оффице 2010 Профессионал Плус пакет.

Комплетан асортиман програма Оффице 365 цена још увек није објавила, иако је предузеће оријентисано планови ће се кретати од $ 10 до $ 27 по кориснику месечно, само дно П1 плана за мала предузећа се јавности у овом тренутку. Поред ових цена нивоа, ту ће бити планови за трафике раднике-они који немају своје посвећен компјутерима-почев од $ 4 месечно по кориснику за "план К1", који пружа приступ Екцханге и СхареПоинт, и као-још увек неоцењен "план К2", који додаје Оффице Веб апликације које желите да К1 шему. Такође ће бити план или план за образовне институције, иако је цена за то није било најављено.

Бета је тренутно доступан у 38 земаља и 17 језика. Иако Бета је отворен, а сви кандидати ће бити прихваћени, регистрација сајту наводи да кандидати ће морати да чекају у просеку од две до четири недеље пре него што њихов рачун је заправо направљен.

Прочитајте коментаре на овај пост


МСИ најавио Цоре и3 бази ЦКС640, ЦР640 лаптоп

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/msi-rolls-out-core-i3-based-cx640-cr640-laptops/:
МСИ је већ имао прилично продуктиван месец дана када је у питању нови лаптоп, али то није учињено баш увек - компанија је сада такође избацио свој нови 15,6-инчни ЦКС640 и ЦР640 модела, који сваки хвалити оно што Асус назива "прегледна бесплатно дизајн , "као и неки буџета пријатељске цене. Што се тиче спецификација, и пакет Интел Цоре и3-2310М процесор, 4ГБ РАМ меморије и 500ГБ хард диск (да не помињемо два УСБ 3.0 порта), док је сребро ЦКС640 упграде ствари из основне интегрисане Интел ХД 3000 графику на црно ЦР640 модел НВИДИА ГеФорце ГТ 520М са Оптимус технологијом. Звучи као средњег опсега лаптоп рачунара сте дуго чекали? Затим можете да зграбите ваш избор или ЦР640 ЦКС640 за $ 630 данас или $ 680, респективно - пун је саопштење за штампу, након паузе.

Наставити читање ролне Ацер из Цоре и3 бази ЦКС640, ЦР640 лаптоп

МСИ најавио Цоре и3 бази ЦКС640, ЦР640 лаптоп првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 15:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МСИ (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Аналогни Интерактивни занат Нео Гео МВС од ораха, твој за $ 649

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/analogue-interactive-crafts-a-neo-geo-mvs-from-walnut-yours-for/:
Има много људи који ће вам продати такозвани "цонсолизед" Нео Гео МВС аркадних система, али нећете пронаћи много толико импресивно као овај мало комплета са аналогног Интерактивни. Израђен од 100 одсто прави орах, конзола има беспрекорну дизајн без било каквих видљивих шрафова или ексера, све аудио / видео излаза сте могли желите (за Нео Гео , да је), па чак и неке радне прашине клапне. Наравно, то не долази у мало премије Цена - $ 649, али је заправо исти цену која је оригинална СНК Нео Гео АЕС, дом конзола продата за још дан, и то је био тек направљен од пластике. Погледајте галерију испод изблиза, и ударио се извор линк испод да бисте добили свој ред у Ако Вам се свиђа оно што видите - првих јединица очекује се да ће брод почетком следећег месеца.

Аналогни Интерактивни занат Нео Гео МВС од ораха, твој за $ 649 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 14:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аналогни Интерактивни | Емаил тхис | Цомментс

Књиге: Графови Р кувар

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LO70nZzkcis/Book-Review-R-Graphs-Cookbook:
РицкЈВагнер пише "Једном давно, мислио сам да комуникација је један од мојих јаке одела Нажалост, неколико година у мој програм каријеру. Схватио сам да сам више главе на доле цодеслингинг типа, а не један од сцхмоозинг менаџерских типова. Дакле, када морам да се тачка, ја баш волим да моји подаци спремни да говоре за мене у том својству, ова књига је веома добро оружје да имају у свом арсеналу.. " Прочитајте о за остатак прегледа Рицк'с.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Асус Еее за писање трансформатор (Велика Британија издање) преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/asus-eee-pad-transformer-uk-edition-review/:
је љубавна афера свету са таблета може бити бистрим по испод површине за време, али стварно поцео озбиљно током ЦЕС-у 2010 . У тим дивљим дана, могли сте да видите 15-инчни екрани џамбо , ТВ тјунера , па чак и хибридни псеудо лаптоп Сталкинг таблета области своје омиљене сајму. Асус је био тамо, наравно, иако је још увек веровао у Упстарт Смартбоок категорија - модернизован преузме нетбоок који се ослонио на АРМ процесор и мобилни оперативни систем да извуче још трајање батерије из упаљача, тањи уређај - и био заузет хвалисања заводљиво танак прототип само такве машине. Авај, ништа дошао тог концепта нео, вероватно зато што се ослањао на Андроид 1,6 и 2 Тегра систем-на-чипу који је тада још увек далеко од удара месеци тржишта.

Данас је, међутим, другачији дан. 1ГХз дуал цоре 2 Тегра коначно се производи у погледу обима, Гоогле је еволуирала на верзију 3,0 андроид, који су усмерени посебно веће резолуције екрана, а АСУС је напустио идеју да је тастатура од кључног значаја за мобилно рачунарство. Не, чекај, то последњи бит је још увек тамо. Еее писање трансформатор је 10,1-инчни Таблет саће у великој мери у складу са постојећим трендом , али такође има опционално тастатуру постоље да се претвори у, погодили сте, Инстант Смартбоок. Дакле, да ли то значи да ћете добити два уређаја у једном или је Асус био превише амбициозан и компромитовани превише? Имамо у коштац са £ 380 16ГБ ВиФи једини модел и тастатуру Будди (£ 430 када је купио као пар) у покушају да сазнамо. Одговори чекају само прошлост паузе.

Питајте Сласхдот: Да ли ми Гиве Ит логовати на нашу Депт сервер?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nIgVMQat2nM/Ask-Slashdot-Do-I-Give-IT-a-Login-On-Our-Dept-Server:
јддориан пише "Ја сам шеф клиничког одељења у академској болници (не радиологију, али је на сличан начин Технологија оријентисана) Мој колега факултета. (десетак) желите да се пребаците из календара папира са електронским (ноћи и викенда на распореду за позив ) Већина има иПхоне или сл., тако да сам предвиђено ЦалДАВ серверу болница ИТ одељење не пружа никакву иПхоне, компатибилни алат календара, тако да сам купио (са мојим готовина) мали серверу, инсталиран БСД и ОпенЛДАП за рачуне, а. инсталиран и конфигурисан ДАВиЦал Након што сам тестиран., ја сам е-маилом ИТ-у да замолим да дозволи порта 8443 преко болнице зид на овај сервер технологије (после пита шта је за луку 8443), је рекао да ће деблокирати луци након што сам га обезбеди. са кориснички налог на машини (мада "не треба ми приступ корен ') су ме одвели. изненађен, а након што с обзиром на, још увек сам наслоњена према супротне овај захтев, вероватно узимајући овај на ланцу. И'м хаппи да би било скенирање, како би се осигурало да нема безбедносних питања, али ја бих радије не дозволите никоме да пријављивање на налог. Шта читаоци Сласхдот мисли бих је? дати налог за пријављивање на серверу који није у власништву или управља њима? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хром функција помаже штит сајтова из ДДОС напада

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7JbWtm7N75k/Chrome-Feature-Helps-Shield-Websites-From-DDoS-Attacks:
су анонимни читалац пише: "Гоогле је занимљива идеја како да се кретало дениал оф сервице нападе најновије програмер гради Цхроме 12. опцију под називом" ХТТП регулисања "која ће једноставно одбити кориснички приступ сајту једном претраживача је примио поруке о грешци са УРЛ адресе Цхроме ће реаговати са 'Бацк-офф-интервала "да ће се повећати време између захтева да се на сајту.. Ако има довољно хрома захтева поплаве сајт под нападом, то би могло дати простора да неки вебмастере опорави од непријатне ДДОС напада. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Могу Опен Соурце хардвер Субсцрибе света?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EUMKUv195wM/Can-Open-Source-Hardware-Feed-the-World:
јфрухлингер пише "Када је реч о храни оскудица у земљама у развоју, један од главних проблема је капацитет производње: земљишта које би се могле обрадиве користећи модерне технике иде недовољно, јер мештани немају могућност да се изгради или купи опрему позива групу. сама Опен Соурце Екологија покушава да реши тај проблем су развили скуп отвореног изворног спецификације хардвера за 50 различитих индустријских машина, који су они позивају Глобално село Цонструцтион Сет.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ходање ХЕЦТОР робот Инспирисан стрела инсеката

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2-PtHl_aMBM/Walking-HECTOR-Robot-Inspired-By-Stick-Insect:
Зотхецула пише "У покушају да разумеју како животиње крећу елегантно и заузврат дају роботи са истим способностима, истраживачи са Универзитета у Билефелду је Центар изврсности" Когнитивни Интеракција технологије '(ЦИТЕЦ) су развили хекапод хода робота под називом ХЕЦТОР (Хекапод Когнитивна самостално Оперативни робот) дизајниран у оквиру мултидисциплинарног ЦИТЕЦ је Мулеро пројекат. поседује робота смањени се морфологија штап инсеката и да ће се користити као тест кревет у различитим одељењима и пројеката на Универзитету. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.