понеделник, 18 април 2011 г.

Аналогни Интерактивни занат Нео Гео МВС од ораха, твој за $ 649

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/analogue-interactive-crafts-a-neo-geo-mvs-from-walnut-yours-for/:
Има много људи који ће вам продати такозвани "цонсолизед" Нео Гео МВС аркадних система, али нећете пронаћи много толико импресивно као овај мало комплета са аналогног Интерактивни. Израђен од 100 одсто прави орах, конзола има беспрекорну дизајн без било каквих видљивих шрафова или ексера, све аудио / видео излаза сте могли желите (за Нео Гео , да је), па чак и неке радне прашине клапне. Наравно, то не долази у мало премије Цена - $ 649, али је заправо исти цену која је оригинална СНК Нео Гео АЕС, дом конзола продата за још дан, и то је био тек направљен од пластике. Погледајте галерију испод изблиза, и ударио се извор линк испод да бисте добили свој ред у Ако Вам се свиђа оно што видите - првих јединица очекује се да ће брод почетком следећег месеца.

Аналогни Интерактивни занат Нео Гео МВС од ораха, твој за $ 649 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 14:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аналогни Интерактивни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар