понеделник, 18 април 2011 г.

Уједињених Арапских Емирата планира за класу предузећа Мессагинг забрана за појединце и мале фирме?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/uae-plans-enterprise-class-messaging-ban-for-individuals-and-sma/:
Изгледа Уједињени Арапски Емирати није био задовољан шпијунирање споразумима који РИМ-ставити на место - сада, влада је Регулаторна агенција за телекомуникације ће, како се извештава ограничити БлацкБерри ® Ентерприсе Сервер (БЕС) услуга компанијама са више од двадесет БлацкБерри ® рачуне сваког. Интересантно, ТРА сама демантује да ће било која услуга бити заустављена на појединце или мале фирме, чак и као РИМ-сама тврди да ће таква забрана заиста ступи на снагу, али РИМ-а такође тврди да би "било индустривиде политике примењују једнако на све пословног решења услуга ", срећно сугеришући да би такмичари такође може да утиче . Забрана је наводно заказан за 1. мај, тако да неће бити дуго да чекају - у најмању руку, ми ћемо видети ко говори истину две недеље од данас.

Уједињених Арапских Емирата планира за класу предузећа Мессагинг забрана за појединце и мале фирме? првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 23:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АП , ВСЈ , РАТ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар