понеделник, 18 април 2011 г.

иРобот Пацкботс унесите Фукушима нуклеарне електране за прикупљање података, снимање фотографија, спасити животе (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/irobot-packbots-enter-fukushima-nuclear-plant-to-gather-data-ta/:

иРобот недавно распоредила пар робота да Фукушима Даиицхи нуклеарне електране у Јапану, где је интензивна ниво радијације су се све више опасно за људску спасилаца за рад. Даљински управљани Пацкботс ушао један од Фукушима је реактора зграде у недељу ујутро, у нади да ће пружања власти у бољу идеју о томе шта се дешава унутар Нетхер биљке регионима. Сваки Пацкбот ушао објекат са прилогу видео камере, омогућавајући Токио електричне енергије (ТЕПЦО) да добију живе ентеријера слике и очитавања температуре од проблематичне зграде реактора. Свакако би било тежак задатак за било које људско да предузме, али Пацкбот је специјално дизајниран да се носи са опасним условима (у прошлости, то је била коришћена да се ублажи бомбе у УС Арми ). А Пацкбот није сама , ни. Власти су такође користе механички багер и да се воз обрисати неке од отпада ван постројења, док се посаде хеликоптера се небу вије, да се из ваздуха фотографија области. ТЕПЦО тек треба да објави информације о Пацкботс 'налазима, али ако недељу мисију доказује да успех, они ће бити послати у две друге зграде реактора, да све изнова. Погледајте видео и екстра слика Пацкбот, после паузе.

Наставити читање иРобот Пацкботс унесите Фукушима нуклеарне електране за прикупљање података, снимање фотографија, спасити животе (видео)

иРобот Пацкботс унесите Фукушима нуклеарне електране за прикупљање података, снимање фотографија, спасити животе (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 10:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИДГ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар