понеделник, 18 април 2011 г.

Канцеларија 365 улази јавна бета

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/RL8NY6D16K8/office-365-enters-public-beta.ars:

Канцеларија 365, Ребрандед, проширена наследника Мицрософт Бусинесс Продуцтивити Онлине Стандард Суите (БПОС), данас ушао Публиц Бета. На врху облака-служи за Екцханге Сервер, СхареПоинт Сервер, и Линц сервер (раније за Оффице Цоммуницатионс Онлине) наћи у БПОС, Канцеларија додаје 365 лиценци за Оффице себе, како кроз Оффице Веб Аппс и пуну радну површину Оффице 2010 пакета.

Услуга ће на крају понудити низ опција плаћања, сваки са различитим нивоима функционалности, јер је Бета, услуге еквивалент два нивоа цена, један намењен професионалцима и малих предузећа, а други циљ предузећа, биће у понуди. Смалл Бусинесс понуда је еквивалентна најниже цене Тиер "Планирање П1", која ће почети на $ 6 по кориснику месечно. Ово омогућава е-поште и календара СхареПоинт сарадњи, Линц порука и приступ Оффице Веб Аппс-а нарочито искључујући приступ радној површини Оффице 2010.

Предузеће понуда је еквивалент за оно што ће "план Е3" цене Тиер, на $ 24 по кориснику месечно. На врху карактеристика П1, ово укључује и локална лиценцна права за разне серверске апликације, интеграцију активног директоријума, неограничено е-маил складиштење, говорна пошта хостинга, 24 / 7 подршку путем телефона, и пуно Оффице 2010 Профессионал Плус пакет.

Комплетан асортиман програма Оффице 365 цена још увек није објавила, иако је предузеће оријентисано планови ће се кретати од $ 10 до $ 27 по кориснику месечно, само дно П1 плана за мала предузећа се јавности у овом тренутку. Поред ових цена нивоа, ту ће бити планови за трафике раднике-они који немају своје посвећен компјутерима-почев од $ 4 месечно по кориснику за "план К1", који пружа приступ Екцханге и СхареПоинт, и као-још увек неоцењен "план К2", који додаје Оффице Веб апликације које желите да К1 шему. Такође ће бити план или план за образовне институције, иако је цена за то није било најављено.

Бета је тренутно доступан у 38 земаља и 17 језика. Иако Бета је отворен, а сви кандидати ће бити прихваћени, регистрација сајту наводи да кандидати ће морати да чекају у просеку од две до четири недеље пре него што њихов рачун је заправо направљен.

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар