понеделник, 18 април 2011 г.

Меизу МКС бити Џек Вонг је следећи сан телефон долази са ХДМИ излаз до краја године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/meizu-mx-to-be-jack-wongs-next-dream-phone-coming-with-hdmi-ou/:
само није било 109 дана од Меизу је изузетан лансирање М9 Андроид, али као што сви знамо, не постоји ништа заустављања нашег човека Џек Вонг из досадан свој следећи брод телефон на његовом форуму. Раније позната као М9ИИ , Вонг је сада преименована Овај 4-инчни уређај МКС - очигледно кратко за "Менг Сјанг" или "сан" на мандаринском кинеском, мада Кс се може такође лукаво двапут се као римски број за 10 овде. Такође, заједнички је изнад стварног живота снимак МКС подругиват-а - не далеко од ранијих малтера - која је на одговарајући начин види цхиллакинг на кревету ЦЕО-а. У посебном форум нит, речено нам је да и коаксијални дигитални аудио излази ХДМИ ће бити присутни на МКС и 16ГБ модел ће бити објављен до краја године вероватно за ¥ 3,580 ($ 548). Иако је ово значајан скок из М9 је ¥ 2,699 ($ ​​413), Вонг инсистира на томе да оба телефона имају исти профитна маржа, и искрено, ово ће и даље бити прилично добар посао за неке Цортек-А9 доброте под већим екраном. Ми ћемо се овде чека за вас, Меизу!

Наставити читање Меизу МКС бити Џек Вонг је следећи сан телефон долази са ХДМИ-од стране корисника до краја године

Меизу МКС бити Џек Вонг је следећи сан телефон долази са ХДМИ излаз до краја године је првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 22:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Меизу ме | Соурце Меизу ББС | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар