понеделник, 18 април 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: луд концепт аутомобила, Милана сајам намештаја, као и нове соларне технологије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/inhabitats-week-in-green-crazy-concept-cars-the-milan-furnitu/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Свет обновљивих извора енергије добио ударац иновација ове недеље, као Инхабитат известио је у нову, револуционарну соларне технологије која би могла донети Пхотоволтаицс застарела - види Енгадгет је да управо овде - и планирате да користите уобичајене рђа рерну да генеришу огромне количине јефтине енергије . Такође смо видели Греен Повер пројеката покупи паре широм света као Пакистану је саопштила да ће градити свој први о-ГРИД сунчевог система , Шеврон почео планира да инвестира у енергију ветра за Казахстан , а Ериксон архитеката представио енергетски ефикасне геодетске драги град за Кина.

Зелена превоз Тецх Проклет искључен као што је поглед на луди 23-путнички електрични супербус да може да погоди 155МПХ и Феникс Роадстер - први светски биоразградиве аутомобил. Волксваген је окренула главу јер је представио потпуно електрични концепт верзији класичне ВВ аутобус, а видели смо одрживом транспорту запловио као Зивек представио Нанотецх Пиранха брод , што је 75% лакши, 40% јачи, и 400% више горива- ефикаснија од алуминијума пловила. На крају, приказан је неколико нових зелених вруће возилима као Шангај Ауто Схов је почела да Унапредите - Лукген све-електрични Неора концепт аутомобила и Пеугеот-ов хибрид СКСЦ .

У међувремену, ове недеље смо вас ми довели најбоље и најпаметније зелено производа из 2011 Милана сајма намештаја - од енергије апсорбује лампа која никада не треба да буде прикључен на први светски боја мења ОЛЕД панела на запањујуће привезак светло је у потпуности од рециклираних пића картона . Ми такође приказао неколико пројеката за зеленији Електроника - револуционарни рад алуминијумске да ставите гаџета сутрашњице и предивно бамбуса Мацбоок случај - и ми смо заједнички 7 начина да се Ваше дете узбуђен о фотографији.

Няма коментари:

Публикуване на коментар