понеделник, 18 април 2011 г.

ХП планира кап Лаунцх Парти за 2. маја, АТ & Т, доноси торту за вебОС 3.0 Девс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/hp-planning-veer-launch-party-for-may-2nd-atandt-cuts-webos-3-0-d/:
Ми још увек немамо датум издавања за чврсте'с Мајушни ХП Веер - смо рекли да је то " долази иза угла "и да ће овде бити" ускоро "- али ако смо погађања типа, ми бисмо рећи да пинта величине вебОС 2.2 смарт телефон ће се појавити на тржишту, отприлике 2. маја. То је зато што ПреЦентрал читалац наишао на оно што изгледа као званичан позив да "ХП-кап Лаунцх Парти догађај" у Лос Анђелесу да је веома датума, и обично је веома тешко да се покрене телефон без телефона за покретање, ако знате шта значи. Ипак, ово изгледа као посао за пословни догађај, тако да не бих круг свог календара ипак сасвим - али ако сте већ добили да се црвени маркер, можда ћете желети да ставите Кс над 12. маја уместо. То је дан када је АТ & Т је домаћин вебОС 3,0 програмер Вебцаст - што може бити вриједно присуствовати само по себи - али посебно је вредна пажње с обзиром да ХП није објавио носачи за Веер или СИМ слот за паковање ХП-ТоуцхПад само још.
[Хвала, Брајан М.]

ХП планира кап Лаунцх Парти за 2. маја, АТ & Т, доноси торту за вебОС 3.0 Девс првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Апр 2011 17:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПреЦентрал (1) , (2) | Соурце Цвент , АТ & Т, | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар