понеделник, 18 април 2011 г.

ИОС и Андроид наставити парчад далеко на мобилном играчком тржишту, конзоле и даље јака

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/ios-and-android-continue-chipping-away-at-mobile-gaming-market/:
Будимо искрени - смартпхоне (наиме, ИОС и Андроид уређаја) се полако парчад далеко на портабл играчком тржишту. Ако се сећате, јабука је лепо парче тржишног удела-пита - и као што ћете приметити на слици горе, ми видимо исти тренд пут ово. Према подацима из поветарац и НПД Гроуп ИОС и Андроид зарађују значајан комад прихода у преносиви софтвер сфери игре, уз Нинтендо ДС доминантан удео на тржишту пада са 70 одсто у 2009 на само 57 одсто у 2010 да прими придошлице . Ми можемо да видимо пад у релативном прихода, јер ПСП и ДС-а су на излаз како би направили места за НГП и 3ДС - Међутим, овај графикон говори само о текуће генерације преносивих. Али хеј, то је лако за готово свакоме да проведете један долар на пуноправно игра, зар не? Шеф прошлости паузе за неке више прихода статистика игрица, ако вам је воља.

У табели, приметићете да је комбинација ИОС и Андроид само ставља два на 8 одсто од укупних прихода целог тржишта игрица софтвера. Наравно, два оперативних система су се залогај из преносних простора, али у односу на укупан приход софтвер Видео игре, они нису супплантинг конзолама. Ми заправо видимо смањење портабл играчки прихода укупних од 29 одсто на 24 одсто од САД укусно играње пита, док су конзоле игре су скочила пет одсто у међувремену. Главе горе, иако, ове статистика не прати коришћење, само троши долара - ништа не каже да је момак који су купили хумке ДС софтвера не потрошите цео дан на свом НеоГео Поцкет Цолор уместо.

Наставити читање ИОС и Андроид наставити парчад далеко на мобилном играчком тржишту, конзоле и даље јака

ИОС и Андроид наставити парчад далеко на мобилном играчком тржишту, конзоле и даље јак првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 04:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТУАВ | Соурце Налет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар