понеделник, 18 април 2011 г.

ПХИЛИПС продаје ХДТВ-пословања у Хонг Конгу на бази ТПВ Тецхнологи ће се са Преситити Роиалти плаћања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/philips-sells-hdtv-business-to-hong-kong-based-tpv-technology-w/:
Пхилипс је одлука теевеес за више од 80 година, али је данас свој нови генерални директор је најавио да ће ове катом историје долази на крају. Није да генерише профит од својих ХДТВ-Дивисион - је изгубио € 87 милиона компанија у првом кварталу - Пхилипс ће ускоро продати већински власник је у Хонг Конгу произвођача ТПВ Тецхнологи задржавајући 30 одсто власништва и договарају се гарантује тантијеме исплате од € 50 милиона годишње од 2013 па надаље. То није лош посао за холандског произвођача потрошачке електронике, чија је доња линија за први квартал био је € 137 милиона у црно, али би двоструко била да је нови аранжман био на месту. Сви 4.000 запослених који раде под Пхилипс ХДТВ-кишобран ће бити пребачен на преко ТПВ, мада компанија каже да не жели "да се на тржишту погрешно да [то] намеравају да отпусте велики број радника." Који не значи да неће. Видео интервју са Пхилипс 'главни Франс ван Хоутен разматрају промену правца могу се наћи након паузе.

Наставити читање Пхилипс продаје ХДТВ-пословања у Хонг Конгу на бази ТПВ Тецхнологи ће се са Преситити Роиалти плаћања

ПХИЛИПС продаје ХДТВ-пословања у Хонг Конгу на бази ТПВ Тецхнологи ће се са Преситити Роиалти уплате првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 05:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ФлатпанелсХД | Соурце Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар