понеделник, 18 април 2011 г.

Укључен: Флип-флопови

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/switched-on-flip-flops/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.

Ова најава недеље да је Цисцо је зграда своје Флип Видео пословање , али је најновији обрт у историји тржишни удео водећих уређаја. Флип добила почети након његовог творца, чист дигитални, до измена у оригинални једнократну камкордер се може поново користити после хакери показао да може да се уради. И њен успех је наставио да пркоси конвенцији да би производ одјекују против мноштво дигиталних фотоапарата и све надлежне смарт телефона које би могле пуца конкурентни - па чак и Хигх Дефинитион - Видео.

Флип је такође порасла изнад тржишног учешћа предузећа са далеко јачим брендова као што су Сони и Кодак, иако је други добија на низ хитова, укључујући и 1080п-снимање Зи8 и водоотпоран ПлаиСпорт . Чак је узвратио почетни препад из иПод Нано Аппле и даље се држећи своје, након деби најновијих иПод Тоуцх, који је видео снимање функција од иПхоне и Доступан је без уговора. Да, флип висио тешко. То је разлог зашто је поништење каже томова о компанији Цисцо, компанија која је стекла за око $ 590 милиона на лагеру.

Цисцо ® је потребно да покаже раст уз линију потрошачких производа који се не могу лако проширени са аквизиција и да потиче мало везе са мајком бренд - чак и мање од Линксис мрежне линије компаније. Цисцо свакако судити. Али, Флип група је неколико лажних потезе који испружио као поп-оут УСБ конектор, а са мало тог опругом радост.

Наставити читање укључен: Флип-флопови

Укључен: Флип-флопови првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 20:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар