четвъртък, 13 януари 2011 г.

Jeopardy-Играя Суперкомпютър Beats Хора

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCDzh9ZAmWk/story01.htm:
Анонимен читател пише "Добре, това е само практика кръг. Но в краткосрочен демонстрация суперкомпютър Jeopardy-игра днес на IBM, един факир с името на Уотсън, напълно обкръжен две талантливи човека състезатели. IBM работи по този изкуствен проект разузнаване . в продължение на години да докаже, че един компютър може да бъде програмиран да разбирам разговорен реч и игра на думи В демото днес, Уотсън изглежда да докаже точка:. тя започна на ролка в категорията "Chicks Dig Me," за жени и археология на Истинският мъж срещу машина лице на разстояние (в който също състезатели се конкурират за 1,0 милиона щатски долара награда) ще бъде записано и утре, и излъчен през февруари. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sony PSP2 казва "толкова мощен, колкото PS3"

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/clQIEcxndIQ/story01.htm:
Джейсън пише "Sony е вече склон на PSP2 като висок клас преносими равностойни на нейните PS3. Игралната съдържание на платформата ще направи ясно разграничение на ръка от Apple и мобилни продукти на Google, както и игри намерите на App Store и Android пазар. Компанията ще разкрие първите конкретни подробности във връзка с ръка в Токио на 27 януари. Това е един месец преди 3DS платформа на Nintendo ще се продава в Япония. Sony е вече планира да разкрие повече в GDC и E3 след първоначалното обявяване този месец . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Mozilla Firefox 4 "да се освободи следващия месец

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iPlHThtWlqA/story01.htm:
Нийл пише "Деймън Sicore, главен директор на Платформа Инженеринг на Mozilla, съобщи, че компанията е почти готова да превозва Firefox 4. От своя пощенски списък, Mozilla разкри, че има около 160 блокери трудно да се определи, преди да пристъпи към издаване етап кандидат . Както RC и окончателната версия ще пристигне през февруари, според. Mozilla Sicore първоначално е бил планирал като Firefox 4 от края на миналата година, но трябваше да отложи пускането до 2011 година. Миналия месец, Firefox 4 Beta 8 е бил освободен за Windows, Mac OS X, Linux и 32-bit/64-bit, с поддръжка на 57 езика. пътна карта на Mozilla съобщи, че все още иска да се освободи Beta 9, Beta 10, и най-малко една Release Candidate изгради преди Окончателният вариант. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




ФБР търси Records заподозрения Web играта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gBuqVEq37Yc/story01.htm:
wiredmikey пише "Федералното бюро за разследване в сряда поиска от администратор на интернет игра, да предаде записите на съобщения по Джаред Loughner, в резултат на Уол Стрийт вестник статия описва смущаващи съобщения на обвиняемия стрелецът е написал над три месечен период на миналата година. В интервю, Дейвид McVittie, администраторът на мрежата игра Земята империи, заяви, че е в контакт с ФБР, които са поискали на файлове, включително и 131 съобщения, които г-н Loughner пише. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




изтичане на BlackBerry Curve "Аполо", гласи изображението, детайли, не семейно положение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-curve-apollo-leak-provides-image-details-no-relat/:
"Долна средата на края на състав ... достойни характеристики ... агресивно цени." Не е точно на описанието, което са мечтите на, но това е текстът BGR използва за описание на другите си пропускам BlackBerry днес устройство ( Дакота е друг). А 480 х 360 резолюция на екрана с неизвестен размер, 800MGhz Tavor MG-1 процесор, 512MB оперативна памет, 5 мегапикселова камера с видео HD запис, 1050 батерия ма, 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1, НФЦ, GPS, и BlackBerry OS от 6.1 до сложи всичко под контрол. Всичко се обслужва четири-бандов GSM / GPRS / EDGE и трибандов UMTS / HSPA 7.2Mbps. Клавиатурата, ние би трябвало да предположите, е дяволски много хапе. Цената и датата на излизане, ако това видно теч в реализацията му, е все още неизвестен.

Крива "Аполо" изтичане BlackBerry предвижда изображението, детайли, не семейно положение първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти яну 2011 г 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BGR | Изпрати | Коментари

BlackBerry баланс обяви, дава телефона си раздвояване на личността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-balance-announced-gives-your-phone-a-split-personali/:
Може да се припомни, че VMware е партнира с LG за отделяне на "работа" и "живота" на средите на Android телефона си в две отделни, сигурна платформа, която има някои доста очевидни ползи - тъй като повече хора искат смартфони в личния си живот, ИТ отделите все още могат да управляват съдържанието на работата си телефони без да е необходимо две отделни устройства. Сериозно, който иска да носите два телефона? (Да не се отговори на този.) Във всеки случай, на RIM да влезем в мача с днешното изявление на BlackBerry Салдо към предприятието-фокусирани събитие в Бостън, инструмент, който ще позволи на компютъра спецове във вашия офис за управление, избършете и криптиране на свързани с работата съдържанието на вашия BlackBerry, като се запазва личните си съдържание без последици. Разбира се, не всеки иска BlackBerry смартфон като собствено - но за тези, които правят, това трябва да ви накара да се чувствам малко по-уверени, че ИТ пич не става спонтанно да изтриете контакт запис майка ти. Нито дума за наличието, просто все още.

BlackBerry баланс обяви, дава телефона си раздвояване на личността първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти януари 2011 14:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник AllThingsD | Изпрати | Коментари

Vitality GlowCap преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/vitality-glowcap-review/:
В Vitality GlowCap концепция е бил плаващ от години вече , но все още леко удари съзнанието ни - да се придържате малък, захранван с батерии безжичен компютър, в горната част на бутилката хапче, което ви напомня да вземете лекарството навреме. Е, оказва се, че те не са точно понятие в наши дни, както можете да купите за $ 10, с $ 15 месечен план , и ние сме действително е минал живот месец с чуруликащи, светещи, AT & T, свързани устройство, водене списание през цялото време. След почивката, да разберете какво е животоспасяваща конче чувстваш.

Забележка: Amazon всъщност изчерпване на запасите по време на това писание, но Vitality се казва в нова пратка трябва да пристигне утре.

Продължавам четене Vitality GlowCap преглед

Vitality GlowCap преглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти януари 2011 година 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Жизненост | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Apple може да извади на бутон Начало На следващия IPAD

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gPwAMknGCpA/story01.htm:
Анонимен читател пише "Стив Джобс е изключително скромен, когато става дума за бутоните, така най-новите слухове, произтичащи от Купертино не може да дойде като огромна изненада. Apple е вече планира да се раздели с дома бутона на следващото поколение IPAD и iPhone и замени своята функционалност с мултитъч жестове. И като късмет ще го има, новата семена IOS 4.3 включва поддръжка на нови жестове мултитъч, един от които е възможността за използване на четири или пет щипка пръст, за да се върнете в началния екран "Приложеното видео показва нови жестове за смяна на приложенията и показва как би могъл да функционира без дом бутон.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Ars мисли Google прави стъпка назад по отношение на Откритостта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BVrdZtX3qzM/story01.htm:
Анонимен читател пише "През в Ars Technica, Петър (не толкова) Bright дава дълго тичане, четат 4 страници с FUD, обяснение за това как Chrome отпадането подкрепа за H.264 е лек срещу откритост." Обещанието на видео етикет HTML5 е е проста: да позволи на уеб страници да съдържат вградени видео без да е необходимо за плъгини. С решението да се премахне подкрепа за широко кодек H.264 от бъдещите версии на Chrome, Google подкопава тази широко очакваната функция. Компанията твърди, че той иска да подкрепи "отворен кодеци" вместо това, така и от сега нататък ще подкрепи само два формата:. Собствените си кодек WebM и Theora "" Причината, поради Google е дала за тази промяна е, че WebM (която двойки VP8 видео с аудио Vorbis) и Theora са "открити кодеци" и H.264 очевидно не е така. "" H.264 е недвусмислено отворен ""

Прочетете повече на тази история в Slashdot.