четвъртък, 13 януари 2011 г.

WebM VP8 характеристики готов за чип дружествата за започване на хардуерното ускорение сграда

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/webm-vp8-specs-ready-for-chip-companies-to-start-building-hardwa/:
Знаеш ли колко време сме чакали за Flash видео за да получите достойни условия на хардуерното ускорение ? Е, това прилича на Google, обезпечени с WebM кодек VP8 няма да вземе почти толкова дълго време. Хардуерът развитие на екипа WebM просто избута хардуер декодер ИС за VP8, който ще ви позволи чип хора изграждане WebM възпроизвеждане в своите чипсети - повечето от които в момента са ориентирани около ускоряване З. Google е-стреляне-за него-264 и / или Flash. А енкодер VP8 хардуер IP ще последва по-късно през Q1. Няма нищо по много повече за него: това е същата стара 720p и 1080p на декодиране, което знаем и любов, който ще бъде достъпен на мобилни устройства (и вече е с други кодеци), но този път е отворен, помниш ли?

WebM VP8 характеристики готов за чип дружествата за започване на хардуерното ускорение сграда първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари, 2011 год. 17:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WebM | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар