четвъртък, 13 януари 2011 г.

MetroPCS твърди, че нарушава правилата нетните неутралитет с нови планове LTE

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/metropcs-alleged-to-be-violating-net-neutrality-rules-with-new-l/:
Е, това прилича на дребния шрифт в MetroPCS " нови LTE планове за ценообразуване причинява повече от известно объркване сред клиентите MetroPCS - като доклади CNET, това е вече внимание и предизвика гнева на редица обществени групи по интереси, които твърдят, че превозвачът е нарушаване на FCC е новото на неутралността на мрежата правила . За тези, които не са запознати с новите планове, те включват $ 40 план за неограничен уеб браузъра плюс YouTube, и $ 50 план, който добавя 1GB на "допълнителни достъп до данни", която обхваща неща, които не се считат за "търсене в интернет" от MetoPCS - Netflix , Skype и т.н. Това, на практика, създава два различни типа на "данни", и не оставя MetroPCS като единствен глас да реши какво да се включва в един план, а не другите. От своя страна, MetroPCS настоява, че неговата "нови планове процент се съобразят с новите правила на FCC по мобилния отворен интернет", и че тя е просто предлагат "все по-голям избор", като предлага различни планове курс.

MetroPCS твърди, че нарушава правилата нетните неутралитет с нови планове LTE първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 18:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CNET | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар