четвъртък, 13 януари 2011 г.

FireWire кораби двете си милиардна пристанището, все още не толкова бързо, колкото USB 3.0

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/firewire-ships-its-two-billionth-port-still-not-as-fast-as-usb/:

1394 Trade Association обяви, че над два милиарда FireWire портове са разпратени по света, което е най-впечатляващо за почти забравено интерфейс . Занапред, Асоциацията очаква "стабилен, устойчив растеж" през 2011 г., тъй като повече продукти с FireWire S1600 отидете на пазар, макар и недостиг на такива устройства на CES ни кара да мислите, че може да добавите думата "бавни" за тази прогноза. Като се има предвид, че стандартът е обещал 1,6 Gb / и лента е по-малко от една трета от Gb 5 / Предлага се с USB 3.0 (дори и с по-големи режийни USB е, 3,0 все пак предоставя по-голяма тръба), както и факта, че Intel, накрая може да се кача на борда с Superspeed , може да се известно време, преди да FireWire празнува друго такова събитие .

[Image източник: ScratchWorx ]

Продължавам четене FireWire кораби двете си милиардна пристанище, което не, все още по-бързо от USB 3.0

FireWire кораби двете си милиардна пристанището, все още не толкова бързо, колкото USB 3.0 първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти януари 2011 02:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар