четвъртък, 13 януари 2011 г.

Incipio показва Game Boy-тематични iPhone случай, и не, не може да го има

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/incipio-shows-off-game-boy-themed-iphone-case-and-no-you-cant/:
Искате ли тази Game Boy -тематични iPhone 4 случая? Е, какво е чувството да искате? Не всичко, което горещо, от която ние сме заседание, това е по дяволите сигурен. Пъстър на щанд Incipio на CES, компанията постави случай заедно с демо производство на компанията възможности. За съжаление, за нас, нещо, което няма да бъде пускането на пазара по всяко време в близко бъдеще (освен ако някой в Шенжен, реши да предприеме по причина, че е). Трябва да кажем, това е голямо подобрение на компанията IPod гледате ленти нано - и огромно подобрение в сравнение с човек, който избута един HTC Aria вътре стария си Game Boy (хвърляне в един фалшив iPhone 4 за добра мярка). Вземи друг се грижи за почивка.

Продължавам четене Incipio показва Game Boy-тематични iPhone случай, и не, не може да го има

Incipio показва Game Boy-тематични iPhone случай, и не, не може да има той първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари, 2011 19:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink О Gizmo! | източник iLounge | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар