четвъртък, 13 януари 2011 г.

MSEE на DARPA за разработване на нови математически език, раса от съзнателни машини

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/darpas-msee-to-develop-new-mathematical-language-race-of-senti/:
В хипер-амбициозни хора в DARPA са изцяло за текущото състояние на военните за събиране на данни, и те са доста сигурни, че те знаят как да го оправя: сензори научи как да мисля. Е, те имат идея как да го оправя, но те изнеса покана за математик да свърши мръсната работа. Математиката на изследвания, експлоатация и изпълнение (MSEE) програма иска единна математически език, който учи тръстика сензори не само за събиране на данни, но да се тълкува и да действат на него също. Целта е да се премахне "данни потоп", която идва от все по-голям потоци от информация, като мобилни телефони и прихваща видео самолет емисии, позволявайки анализатори да се съсредоточи върху важните неща. В момента тежестта пада върху хората да се тълкува по-голямата сума на информацията, събрана от военни сензори, но DARPA е уверен, че правото алгоритъм може да има машини за възприемане на света още през 2014 година. Кой ви дава право около три години да изпълнят всяка фантазия някога сте имали.

е MSEE DARPA за разработване на нови математически език, раса от съзнателни машини първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Януари 2011 година 06:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Опасност стая | източник FedBizOpps | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар