четвъртък, 13 януари 2011 г.

Samsung GT-i9023 хитове FCC: нова версия на Nexus S с Android 2.4?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-gt-i9023-hits-fcc-a-new-version-of-the-nexus-s-with-and/:
FCC стружки има любопитна тенденция да ни стартира в широкообхватни пристъпи на спекулации, но ни изслушва - Мислим, че сме на нещо тук. Телефон Samsung с номер на модела GT-i9023 просто премина FCC с AWS 3G - групата на T-Mobile. Ако структурата на устройството по-горе изглежда познато, то трябва, тя изглежда точно като на Nexus S , което се случва да има подозрително подобни номера на модела на GT-i9020.

Ето къде става интересно, въпреки че: немски сайт BestBoyZ просто съобщава видео на Nexus S в природата преди няколко дни, че иска да бъде в движение на слух Android 2.4 версия, а бейсбенд версия на екрана за включени текста "i9023 . " Този нов номер на модела също така просто съвсем наскоро е получил едновременно Wi-Fi Alliance и Bluetooth SIG сертифициране, въпреки че няма нищо особено интересно в тези уведомления. О, и още един случаен хапка: редица европейски търговци на дребно за определяне на i9023 вече като "Черно сребро" Nexus S, така че е възможно, че това ще бъде просто нова цветова схема - но би които наистина изискват нов подаване FCC и номера на модела? Това е също да се допусне, че Samsung е като при 2.4 е освобождаване като възможност да се настроят Nexus е малко - може би добави HSPA + за T-Mobile, нещо в този смисъл - но в този момент, това е чиста спекулация на нашия част. Чувствайте се свободни да пускате своите теории на конспирацията в коментарите, и докато сте в него, вижте BestBoyZ "видео и след почивката.

Забележка: Живи 4G е една добра мисъл, но това устройство изглежда твърде заоблени - тя отговаря перфектно с Nexus S.

Продължавам четене Samsung GT-i9023 хитове FCC: нова версия на Nexus S с Android 2.4?

Samsung GT-i9023 хитове FCC: нова версия на Nexus S с Android 2.4? Едно първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 година 18:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар