четвъртък, 13 януари 2011 г.

IOS 4.3 бета пристига за разработчиците, носи Airplay видео поддръжка на приложения, лични избухлив и адаптивни IPAD преминете реакции (актуализация: видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-beta-arrives-for-devs-brings-airplay-video-support-to-a/:
Бихме били разочаровани да откриете, че само 4,2 IOS подадена Airplay видео поддръжка на вградените в приложения на Apple на iPhone и IPAD, но изглежда, че се променя скоро - Apple току-що публикува на първия IOS 4.3 бета, която позволява на разработчиците да изпрати видео от приложения или уеб сайтове на TV Apple. Има и нова бета на TV софтуер на Apple за това изпробване - тя не разполага с версия бележки, така че не знам, ако тя предлага допълнителни функции, както добре.

Има доста нови характеристики, включени в 4.3: лични гореща точка е наистина включени в iPhone, въпреки че трябва да се позволи на превозвача страна да работят, и от страна на превключите IPAD вече може да се върна да бъде ориентация за заключване, която трябва да направи много хора, много щастлив. В IPAD и печалби, някои мултитъч жестове мултитаскинг, които са доста интересни, всъщност: можете да използвате четири или пет пръста, за да захванете в началния екран, ударете се да разкрие мултитаскинг бар и неточен удар отляво или отдясно между приложения. Ние сме също така се виждат една нова икона FaceTime за лаптоп лампа, което е хубаво, и 9to5 Mac забелязах , че IPAD вече поддържа цял IAD банери, която е по-хубаво. Проверка след почивката за кратък видеоклип, на IPAD жестове.

[Благодаря, Мат]

Продължавам четене IOS 4.3 бета пристига за разработчиците, носи Airplay видео поддръжка на приложения, лични избухлив и адаптивни IPAD преминете реакции (актуализация: видео)

IOS 4.3 бета пристига за разработчиците, носи Airplay видео поддръжка на приложения, лични избухлив и адаптивни IPAD преминете реакции (актуализация: видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари, 2011 18:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ябълка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар