четвъртък, 13 януари 2011 г.

Нова Goo.gl URL Shortener API позволява трета страна на разработчиците в по скандално забавно, че е Google URL съкращаване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/new-goo-gl-url-shortener-api-lets-third-party-developers-in-on-t/:
Само един бърз бележка, защото знаем, колко много те обичам APIs: Google откри своя URL съкращаване услуга на трета страна на разработчиците. Точно така - не само можете да използвате Goo.gl да генерира QR кодове , но сега можете да го вграждат в собствените си софтуер. Заедно с подкрепата за URL съкращаване и разширяване на API ще ви позволи да следите историята и анализи. Казва Бен D'Angelo на URL съкращаване отбор: "Може да използвате тези функции за широк кръг от приложения, които дават възможност поведение се започне от автоматичното съкращаване в Twitter или Google Buzz клиенти, за да работи редовни работни места, които следят вашето статистически данни за употребата и тенденциите в трафика. " Екипът също така работи за подобряване на спам и зловреден откриване на сайта на услугата. Тъй като правителството на Гренландия изглежда малко по-стабилна от тази на някои Муамар ал-Кадафи, ние сме сигурни, че Google няма да тичам в същите проблеми, които vb.ly е (въпреки че се чудя дали нещата ще се променят, ако Kuupik Клайст има своя чувствен украински медицинска сестра). Хит на връзката източник за да получите кодиране.

Нова Goo.gl URL Shortener API позволява трета страна на разработчиците в по скандално забавно, че е Google URL съкращаване първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти Януари, 2011 23:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник Google Code Blog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар