четвъртък, 13 януари 2011 г.

VW Golf Blue-е-движение и Hybrid Touareg стачка поза в Детройт

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/vw-golf-blue-e-motion-and-hybrid-touareg-strike-a-pose-in-detroi/:
Алтернативни средства за придвижване са в норма на Северноамериканското международно автомобилно изложение в Детройт тази година и VW има няколко опции за показване. Първо е Touareg Hybrid, на компанията на първо място, с един литър 3,0 компресор V6 свърже с електрически мотор, който предлага комбинация 380hp, 0-60 пъти от 6.2 секунди (не е зле за кг 5000 SUV), и до 27mpg - - ако не натопи твърде дълбоко в педала на газта. Дръжте нещата светлина, и при 30 mph, и можете да я карам като чисто автомобил EV толкова дълго време, тъй като има такса. Той е достъпен в момента.

Също така на дисплея е Golf Blue-е-движение, които нашите приятели в Autoblog преди това трябва да прекарат малко време с в Германия. Това в момента е изградена въз основа на Golf VI Mk платформа, но, по времето, когато е издаден през 2013 г., ще се прилага за предстоящата платформа Mk VII. Това каза за да предложи реалистичен 80 мили обхват и за разлика от Focus Electric , не е направила твърде много жертви в товарното отделение.

Галерия: VW Touareg Hybrid

VW Golf Blue-е-движение и Hybrid Touareg стачка поза в Детройт първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Януари 2011 05:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар