четвъртък, 13 януари 2011 г.

BlackBerry баланс обяви, дава телефона си раздвояване на личността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-balance-announced-gives-your-phone-a-split-personali/:
Може да се припомни, че VMware е партнира с LG за отделяне на "работа" и "живота" на средите на Android телефона си в две отделни, сигурна платформа, която има някои доста очевидни ползи - тъй като повече хора искат смартфони в личния си живот, ИТ отделите все още могат да управляват съдържанието на работата си телефони без да е необходимо две отделни устройства. Сериозно, който иска да носите два телефона? (Да не се отговори на този.) Във всеки случай, на RIM да влезем в мача с днешното изявление на BlackBerry Салдо към предприятието-фокусирани събитие в Бостън, инструмент, който ще позволи на компютъра спецове във вашия офис за управление, избършете и криптиране на свързани с работата съдържанието на вашия BlackBerry, като се запазва личните си съдържание без последици. Разбира се, не всеки иска BlackBerry смартфон като собствено - но за тези, които правят, това трябва да ви накара да се чувствам малко по-уверени, че ИТ пич не става спонтанно да изтриете контакт запис майка ти. Нито дума за наличието, просто все още.

BlackBerry баланс обяви, дава телефона си раздвояване на личността първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти януари 2011 14:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник AllThingsD | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар