четвъртък, 13 януари 2011 г.

визьора на Fujifilm X100 хибридни demoed на видео, ни получава най-различни развълнуван

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/fujifilms-x100-hybrid-viewfinder-demoed-on-video-gets-us-all-s/:
Представете си ретро стил, Micro Four Thirds и средни компактен фотоапарат с оптичен визьор. Сега си представете, че същата камера като превключвател, който хвърля всякакви полезни данни в съответствие вашето зрение. Тази камера е на Fujifilm Finepix X100 , както и , че визьора е реално. Обратно на Photokina, на mockup ние се блъсна в не разполага с действаща визьора, но само с два месеца до $ 1,000 прелестен се освобождава в дивите земи на Америка, тя не е твърде шокиращо, че нашите братя в продължение на Engadget испански успя да попаднете на (най-вече) функционален на CES миналата седмица. Нетърпелив да покаже на света какво точно хибрид визьор изглежда, когато се обърна и изключване, те избута камера против OVF и сменил новия механизъм - това е направо богат, а това е ви очаква във видеото просто минало на почивката .

Продължавам четене на X100 хибридни визьор Fujifilm demoed на видео, ни получава най-различни развълнуван

X100 е хибрид визьор Fujifilm demoed на видео, ни получава най-различни развълнуван първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Януари 2011 година 03:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Engadget Испански | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар