четвъртък, 13 януари 2011 г.

iGUGU InterneTV работи, както бе обещано по странен си малко ниша (практически)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/igugu-internetv-works-as-promised-in-its-strange-little-niche-h/:

Първият път, когато виждал InterneTV търгуващ материали iGUGU , ние усети нещо странно в квартала. След като на уникален продукт в действие обаче, ние решихме да му се даде малко повече кредит. За разлика от повечето интернет решения телевизия, която разчита на телевизионни приставки за стриймване на съдържание, продукт iGUGU на опитите да се направи свързване на съществуващите компютър с телевизор по-лесно използване на софтуер, безжична или кабелна телевизия конектор, както и специална клавиатура QWERTY дистанционно. Софтуерът предоставя след това не толкова много телевизия интерфейс за браузване чрез всякакъв вид съдържание на компютър може нормално достъп до онлайн. Верен на своя дума, гледахме видео система играят на ABC.com и други устройства, блокирани сайтове като кутия Roku или AppleTV не може да влезе. Приложението също така позволява на потребителите да играят местно съдържание, съхранявани на компютъра и агрегати съдържание в предварително попълнени "канали" като местните новини, филми и телевизионни предавания. Това е всичко, сос, но не сме сигурни своята стойност $ 99 като се има предвид все пак изисква компютъра да работи. За повече снимки на потребителския интерфейс и са включени компоненти разгледате галерията по-долу.

iGUGU InterneTV работи, както бе обещано по странен си малко ниша (практически) първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Януари, 2011 00:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар