четвъртък, 13 януари 2011 г.

Rocketfish iCapsule случай клавиатура изглежда грозно, но изключително полезна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/rocketfish-icapsule-keyboard-case-looks-ugly-but-exceedingly-use/:
Досега IPAD случаи клавиатура изглежда да следват две училища на мисълта - на фолио и мини-мида - и като и двете имат своите тях, а не вършат работа доста, както и набор от chiclets за стандартните си нетбук. Best Buy е в къщата Rocketfish етикета има различна идея: да забравите за нея като изискан и просто да ви донесе пълен размер Bluetooth лаптоп клавиатура, която притежава IPAD си, както добре. Той е наречен iCapsule, и като вероятно можете да го кажа, може да побере шисти си и в двата портрета и пейзажа видове транспорт, и когато сте готови, тя се сгъва в hardshell случая с вградена дръжка за носене. Уредът има две AA батерии - а не акумулаторна клетъчна литиево-йонна батерия - и струва $ 100 до себе си, че това е в момента, както на продажба за $ 80 и за съжаление на изчерпване на запасите. Ние ще ви уведомим, ако се отдаде възможност да го опитам за себе си. Още две снимки на нашия източник връзка, ако тя е възбуди любопитството си до сега.

[Благодаря ти, Йети]

Rocketfish iCapsule случай клавиатура изглежда грозно, но изключително полезна първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 год 19:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Best Buy | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар