четвъртък, 13 януари 2011 г.

IOS 4.3 код разкрива нови iPhone и IPAD модели, слух мелница предлага неприязън към дома бутона

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-code-reveals-new-iphone-and-ipad-models-rumor-mill-sugg/:
Урок по история, приятели. Ако копаят достатъчно далеч в код на IOS, в последствие ще се намира iPhone3, 1, който е на AT & T iPhone 4, както и на аналогични iPhone3, 2 (т.е. Verizon iPhone ). Няма нищо което не сме виждали и преди, но след това по думите IOS 4.3 с няколко нови идентификатори загадка за отблъскване спекулации - а именно, две от ново поколение Iphones (4,1 и 4,2) и три iPads (2,1 ; 2,2 и 2,3). Спекулира всичко, което искате, но там не е много друго изобщо може да се каже окончателно тук, но ако трябваше да се предполага, че е на GSM и CDMA вариант на следващото поколение модели (плюс WiFi само IPAD). Интересно е да се отбележи липсата на "iPhone4, 3" като се има предвид все още-към-бъда-разкри iPhone3, 3 е все още там - ще последния представител някога види бял свят? Извън IOS 4.3, но все още много тясно свързано, BGR твърди, че е чул от източници, които на следващия iPhone / IPAD модели ще избягват физическата дома бутона напълно на мястото на новите пръста жестове много и че служителите в Купертино вече изпитването на такива устройства . Това изглежда малко по-там, за да ни; пет пръста щипка за дома се чувства изключително неудобен. Истинската храна за вкъщи, тук? Ние можем най-накрая имат iPhone слух, който не включва чудех дали това ще се отправят към нов превозвач в САЩ.

IOS 4.3 код разкрива нови iPhone и IPAD модели, слух мелница предлага неприязън към дома бутона първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари, 2011 година 23:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BGR | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар