четвъртък, 13 януари 2011 г.

HP е Тод Брадли всички, но потвърждава, WebOS таблетка за 09 02 случай, обещава още повече устройства

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/hps-todd-bradley-all-but-confirms-webos-tablet-for-february-9th/:
Ние обичаме да чуем от приказлив execs , и на HP Тод Брадли е самата дефиниция на една в интервю, проведено с CNBC по време на CES . В дискусиите се въртят около WebOS, Брадли бе запитан как HP възнамерява да се разграничи от IPAD и го подобри, за които той заяви, "ти и аз ще говоря за това на 9-ия . " Ако това не е потвърждение, че най-накрая ще има еднорог ни на WebOS таблетка следващия месец, ние не знаем какво е. Дори по-обнадеждаващо е отражение по-нататък в интервюто, че HP може да дебютира тази плоча на CES, но предпочете да направите откриването на друго събитие, така че правилно да подчертае колко страхотно е. Но чакайте, има още по-добра новина за WebOS феновете: екипаж Брадли вижда предстоящите таблетка само на "едно парче" на свързани опит, който е на дружеството цел и ние сме обещали да бъдат просветени за широк кръг от WebOS устройства в 09 Февруари събитие в Сан Франциско, въпреки липсата на namedrops Palm изглежда предполага, че те не могат да носят името на техния производител. Дори и ако те се наричат iPaqs , ние просто искаме да ги види вече!

Продължавам четене на HP Тод Брадли всички, но потвърждава, WebOS таблетка за 9 февруари случай, обещава още повече устройства

HP е Тод Брадли всички, но потвърждава, WebOS таблетка за 09 2 събитие, обещава още повече устройства първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти януари, 2011 г. 03:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Предварително централен | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар