четвъртък, 13 януари 2011 г.

Samsung WiFi-поддръжка за RF4289 хладилник охлажда яде и Tweets, отиваме практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-wifi-enabled-rf4289-fridge-cools-eats-and-tweets-we-go/:
Други марки могат да разглеждат мрежа хладилници като ключ към става зелено, но изглежда, че Samsung се интересуват повече от отдаване под наем на потребителите достъп Пандора или чуруликане, докато вземете лека закуска. Поне това е впечатлението, ние получихме от персонала си, докато играят с RF3289 хладилника на CES, което марката хвали е първият по рода си функция интегрирани WiFi. В интерес на истината на тялото спомага за няколко прагматични функции също като възможност, за да видите Google календари, проверка на време, да изтеглят рецепти от Epicurious, или да напуснат цифрови бележки - все пак ние ще са по-впечатлен от функции като отдалечено температура корекция или сигнали храна брак. Ние също така, че от неръждаема стомана екстериор направени четене на 8-инчов LCD сензорен екран трудно от повече от няколко метра разстояние. В противен случай, допълнителна информация за софтуер и определени цени не съществуват в този момент, но ние знаем, уредът ще бъде на разположение на най-съвременни канадците някъде през май. За повече подробности вижте снимки на потребителския интерфейс в галерията по-долу, и удари неясни натиснете на Samsung освобождаване след почивката.

Продължавам четене Samsung WiFi-поддръжка за хладилник RF4289 охлажда яде и Tweets, отиваме практически

Samsung WiFi-поддръжка за RF4289 хладилник охлажда яде и Tweets, отиваме практически първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари, 2011 г 22:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар