четвъртък, 13 януари 2011 г.

NZXT Bunker поддържа USB периферия сигурна, дори и в завързан страни LAN

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/nzxt-bunker-keeps-your-usb-peripherals-secure-even-at-dodgy-lan/:
Така че, тук е ситуацията: хвърлят в партия LAN в по-малко от идеалните част на града. Светлините са замъглени, за бияч изглежда съмнителен, и тигър Майк Тайсън се намира там, в задната част на стаята. Дори и Ethernet кабелите са мръсни. Всички са получили очи на вас и вашия нов Alienware, както и че скривалище на Razer периферни устройства просто се чувства готов за приемане. Вие не сте на път да направи най-краткото разстояние обратно до Daewoo, за да го покрия всеки кабел USB около дясната си ръка, само за да се уверете, че се прибера вкъщи с всичко, което дойде с. За съжаление, това не е точно един страхотен начин да се стъпчат си врагове наблизо, но изглежда, че NZXT е чудесно решение. Фирмата е новото хранилище USB Drive заключване има за цел да събира на резервни 5.25-инчов слот в каквато и кула, което притежавате, предлага четворка на USB 2.0 контакти и мощен, трудна заключващ механизъм. Идеята тук е, че вашата уеб камера, мишка, клавиатура и слушалки USB може да бъде включен в мрежата, и може да продължите ума си на спокойствие, че нищо не се случва навсякъде, когато над валс до тоалетната. За съжаление, критици в продължение на Overclocks Online забелязах, че на малка дълбочина предотвратени всички, но най-малките флаш памети от монтаж в бъдещото, доказващи, че това нещо е проектиран специално за използване с PC периферия. Хит на връзки, за да научите повече, и си готов да плащам $ 24,99 дойде март, ако това е нещо, което сте в.

Продължавам четене NZXT Bunker поддържа USB периферия сигурна, дори и в завързан страни LAN

NZXT Bunker поддържа USB периферия сигурна, дори и в завързан страни LAN първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти януари 2011 09:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник NZXT | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар