неделя, 13 февруари 2011 г.

Най-видеоигри с насилие на всички времена

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QfG4A-Ch4E8/The-Most-Violent-Video-Games-of-All-Time:
adeelarshad82 пише "Швейцария и Австралия вече смятат, че видеоигри с насилие са проблем, а през юни Върховният съд на САЩ също така ще вземе нещата в свои ръце. Преразглеждането на някои от най-видеоигри с насилие, извършени през последните няколко десетилетия показва точно защо това е толкова голям проблем. " Забележка: това слайдшоу съдържа въображаема насилие.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Kinect Материални Prototype таблица

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mC3_V4LSGrw/Kinect-Tangible-Table-Prototype:
baxpace пише "Първият прототип отворен източник на материални таблица използвайки Microsoft Kinect сензор. Хакът е основно доказателство за концепция, която може да обслужва множество цели, включително и в реално време анализ на градски модели. Програмата използва Kinect облак точка което е насочено върху равна повърхност. Горният слой на облака от точки ще приложите цвят на всичко, което се поставя на масата и е призната от дълбочина сензор Kinect. Всеки предмет, който е поставен на масата се откриват автоматично, и на свой ред trackable става. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


WSJ потвърждава мини-iPhone, казва Apple MobileMe може да направи безплатно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal е претеглено в на слуховете за Apple на iPhone по-малки , и позовавайки се на "хора, запознати с въпроса" публикация се казва, че слуховете са вероятно е вярно. Един такъв човек запознат Съобщава се видя устройство, половината от размера на iPhone 4, носещи кодовото име "N97" и заяви, че апаратът ще бъде само около половината от размера на оригинала, и само около половината от цената също. Невероятно, но тези анонимни източници продължават да разкриват информация, като изрази идеята, че Apple могат да направят най-после си услуга MobileMe собствена облак свободен, и че тя просто може да бъде основа, на която Apple може да започне най-накрая стрийминг платформа музика и да намали необходимостта от всички тези гигабайта флаш памет в джоба ви. Ние ще ви уведомим, ако или когато някой от, което се случва, нали?

WSJ потвърждава мини-iPhone, казва Apple MobileMe може да направи безплатно първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари, 2011 година 14:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WSJ | Изпрати | Коментари

Sony Ericsson Нео първия практически! (Актуализиран с видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-neo-first-hands-on/:
Бихте сър като някои Gingerbread с обяда си неделя? Sony Ericsson е Нео просто стана официален - като вече красили тези страници, благодарение на подъл leaksters и любопитни мобилни отзиви - и това е до голяма степен това, което мислех, че е: а downmarket алтернатива за тези, които не желание или възможност да си позволят Xperia дъга . Той има 8.1 мегапикселова камера кръг на гърба, на Sony Ericsson "човешки кривина" дизайн, а една и съща технология Bravia екрана като дъга. В страни са изключително лъскава и има изобилие от пластмаса на шоуто. По-просто физическа гледна точка, може просто да усетите разликата в (вероятни бъдещи) цена между Нео и е по-известен братя и сестри. Ние също така, че мултитъч джаджа-призоваване функция изключително laggy. Ще има видео на тази и още за вас най-скоро време. Не отивам никъде!

Update: Видео в!

Продължавам четене Sony Ericsson Нео първия практически! (Актуализиран с видео)

Sony Ericsson Нео първия практически! (Актуализиран с видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари 2011 год. 14:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Xperia играе финал хардуер практически!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/xperia-play-final-hardware-hands-on/:
Прекарахме широк път с нашите прототип на Sony Ericsson Xperia Play , но как си го чувствам да използват истинските неща? Съвсем малко по-добре, всъщност. Телефонът изглежда идентичен, за да сте сигурни, но на това свързване се чувства много по-здрави. Говорителят на качеството се повиши, също, въпреки че в препълнената зала това е прекалено шумна наистина да направи твърди покана решение. Потребителският интерфейс е snappier и персонализации очевидно много по-пълна, но наистина, най-големият ни проблем беше на мача. Ние трябва да изиграе по две титли, Star батальон и ФИФА. Намерихме както в прозореца на приложения, тъй като не е обикновен знак за PlayStation Suite или PS се съхранява на тази демонстрация единица. Всичко на всичко, бивш заглавие се чувства малко като ripoff StarFox, но важното е, че основните схеми за управление (както геймпад и избор акселерометър) бяха подкрепени и работи доста добре. В trackpads не работи в батальон звезда, но когато се разменят над към ФИФА, ние открихме, те извършват там - в ляво "Актуално" е бил използван за преместване на играч, и въпреки, че са ефективни, не винаги е било гладко движещи ни палци за това и ние много се съмнявам, ще бъдем в състояние да каже "колко далеч" във всички посоки ни палците са по всяко време. Ние ще се нуждаят от повече време (и по-голямо разнообразие от игри) наистина да получат представа за trackpads. И двете заглавия се доста време да се зареди, трясък на няколко пъти в този процес, но бяха добри, след като ние ще стигнем до основните менюта - ние сме много се надява, че е просто не са окончателно софтуер, но ние ще намерим в около месец време , а? Ще има видео в секунда; Междувременно намерите практически снимки на телефона (и док!) В галерията по-долу!

Xperia играе финал ръцете хардуерно се! първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти фев 2011 14:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Две огромни дупки в слънцето пъстър

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t5lSVAnGO90/Two-Huge-Holes-In-the-Sun-Spotted:
Анонимен читател пише "Японски учени са забелязани две огромни дупки в магнитното поле на Слънцето, и изглежда има някаква причина да се притеснявате за. Дупката, наречена коронарната дупки са портали за слънчеви материал и газ за разлив в космоса, според space.com. пропуските в магнитното поле на Слънцето направи дупка в атмосферата, отдаване под наем на газ, НАСА е казал. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Sony Ericsson Xperia хвали играят мултиплейър игри, обещава 50 титли при пускането на пазара

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
А игри телефона не е много специална, без някои игри, за да я върнем, и Sony Ericsson е щастие е попълнено поне няколко нови подробности за тази част от уравнението на свое натиснете MWC конференция днес. Това включва намек за някои мобилни избухлив базирани мултиплейър игри, и обещание за "около 50 заглавия", които ще бъдат налични при пускането на пазара, включително и Guitar Hero, Assassin's Creed, Dead Space и Reckless Racing. За съжаление, това не е ясно колко от тях действително ще бъде единствено по време на Xperia Play, за разлика от Android телефони като цяло, както и факта, че SE само изтъкнаха някои изключителни допълнителни нива за Reckless Racing не е точно всичко, което окуражаващи. Ние сме "се познае, че все още има още много детайли, за да дойде, все пак, така че очаквайте.

Sony Ericsson Xperia хвали играят мултиплейър игри, обещава 50 титли при пускането на пазара първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари 2011 13:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландския Nokia фирма. Този път е ред на C5-03 Nokia по-големият брат на C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Що се отнася до операционната система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, че е бил известен до този момент като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения връхната точка на Nokia C5-03 са достъп до магазина Nokia Ovi Music Store и се съхранява, от които можете да си купите музика и приложения за мобилни Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Sony Ericsson Xperia играят на пазара през март, на Verizon в "ранна пролет"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-play-available-in-march-on-verizon-in-ear/:
Самият телефон е едва ли е изненада, но един от детайлите не сме знаели за Sony Ericsson Xperia Play е дата на излизане. Ние все още нямаме конкретна дата, но ние най-малко с един месец: март. Телефонът се казва, да идва в САЩ от една страна, и Verizon ще бъде на превозвача. Нещата са още по-неясно кога тя ще дойдат да VZW, нищо повече "ранна пролет", но със сигурност попада март в този прозорец. Много повече информация в нашата Sony Ericsson liveblog MWC .

Sony Ericsson Xperia играят на пазара през март, на Verizon в "ранна пролет" първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари 2011 13:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

В Sony Ericsson Xperia Pro

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-pro/:
Sony Ericsson е просто обявяване на мамут Xperia Pro Android телефон - устройството слайдер с пълна клавиатура QWERTY. Ние работим за подготовка за повече информация, както ние тип, така че очаквайте!

Sony Ericsson Xperia Pro на първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари, 2011 13:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Nokia: "Първият ни приоритет е побой Android"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/nokia-our-first-priority-is-beating-android/:
Nokia Главен изпълнителен директор Стивън Елоп в момента е на етап, на MWC в Барселона, и той е имал няколко неща избор да се каже за последното съобщение, че Nokia ще си партнира с Microsoft за създаване на устройства, които се движат Windows Phone софтуер . Елоп каза на публиката, събрани там, че Nokia е "основен приоритет е побой Android", а той взе време, за да знаят всички, че Nokia не се интересува е единствената компания, която произвежда Windows телефони - борбата с някои от последните бърборене изключителност. Представянето е все още продължава, така че ние ще ви актуализира.

Не забравяйте да погледнете нашата попълнете liveblog тук .

Nokia: "Първият ни приоритет е побой Android" първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари 2011 год. 13:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

В Sony Play Ericsson Xperia

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-play/:
Ние ще ти прости, ако си мислиш, на Xperia Играта беше преди векове. Нека най-бързо преминават през знаменит си изстрел-още-история: ние публикувани първите детайли през август миналата година, следвани от първите снимки в края на октомври. Все повече и повече информация появиха по време на останалата част от годината. По времето, когато удари 2011, прототип бе вземане на китайските медии кръга ( teardown в комплекта), а след това ние успяхме да получите нашите собствени Xperia Play прототип за преглед . Това е в този момент, че Sony Ericsson се присъединява към веселбата с страховито Супербоул рекламата разкрива.

Но след месеци на подробни изтичане на информация, началото на ръце "за прегледи, и много изпълнителни без - отказ , на Sony Ericsson Xperia Играта е най-накрая 100% длъжностно лице.

Развитие на ... Вижте нашите Sony Ericsson liveblog за всички най-новите актуализации !

В Sony Ericsson Xperia Play първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари, 2011 год 13:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Защо Nokia е Тост

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQ1Dil-NsgU/Why-Nokia-Is-Toast:
CWmike пише "Трудно е да се помни сега, но е имало време, когато Финландия е в центъра на вселената мобилен телефон. Вече не. Nokia Е убит от сложността. Появява Microsoft с Windows 7 Телефон, предоставяне на по-голяма сложност. Моето мнение е, че Microsoft не е от значение, пише Майк Elgan. Въпреки че Windows 7 Телефон е много по-добра операционна система от Symbian, проблем Nokia не е Symbian, и решението не е Windows 7 Телефон. Nokia проблем е, че тя следва загуба стратегиите на останалите губещи на пазара, и отхвърля само известни две печеливши стратегии. Има прекалено много телефони Nokia. Това причинява или избор парализа, изпращане на купувачите крещи за Apple за освобождаване или разкаяние на купувача. Nokia следва да предприемат консултации Steve Работа даде на "Найки" главен изпълнителен директор Марк Паркър: "Просто се отървете от креп неща и се съсредоточи върху добрите неща." "И може би Nokia не е тост на всички: точки четец high_rolla един интересен малко от спекулации, че Nokia на Microsoft пакт е част от големия план ", за да се превърне в изключителен производител на хардуер за телефони държавите-членки и таблетки."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


В Sony Ericsson Xperia Neo

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-neo/:

Sony просто избухна, че е късно и най-Android устройство, Нео. Устройството е в състояние да се включват в HDTV си чрез HDMI и могат да бъдат контролирани с дистанционно стандарт. Ние сме все повече информация в момента, така че очаквайте!

Развитие на ... Вижте нашите Sony Ericsson liveblog за всички най-новите актуализации !

В Sony Ericsson Xperia Нео първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари, 2011 13:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Nokia Съвети ще видим първо Windows 7 Телефон устройство тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/nokia-hints-well-see-first-windows-phone-7-device-this-year/:
Развитие на ...

Nokia Съвети ще видим първо Windows 7 Телефон устройство тази година първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари, 2011 12:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

На живо от "Една вечер с Nokia" на MWC 2011!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/live-from-an-evening-with-nokia-at-mwc-2011/:
Ние сме били събрани на едно и също уютно място, както преди две години (за въвеждането на E52 , ако паметта служи правилно) за случай на Nokia на MWC 2011 тази вечер ... и честно казано, с оглед на това, което се е случило в последните дни, ние не сме съвсем сигурни какво да очакват. Главен изпълнителен директор Стивън Елоп трябва да бъде на сцената да се вземат някои въпроси - но по отношение на продукт или стратегия, обяви, че е ничии предполагам. Следвайте почивка за всички удоволствия!

Продължавам четене на живо от "Една вечер с Nokia" на MWC 2011!

На живо от "Една вечер с Nokia" на MWC 2011! първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари, 2011 година 12:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Samsung Galaxy S II официално: Tegra 2, 4.3-инчов AMOLED Super Plus, идващи този месец (практически с видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
Един от най-лошото-добре пазените тайни на MWC през тази година - на Galaxy S II - най-накрая официално, а ние казваме, че определено е достоен за името си на правилното наследник на оригиналния Galaxy S , че запали Android пазара на пожар миналата година. Майор (и до голяма степен очакваното) характеристики включват 4,27-инчов 800 х 480 Super Plus AMOLED дисплей, 8 мегапикселова камера с първични 1080p видео заснемане придружени от 2-мегапикселова камера отпред, Gingerbread с TouchWiz 4.0, интегрирана подкрепа NFC (на някои версии ), както и черупки от само 8,49 мм дебелина, което го прави най-тънкият смартфон вероятно някога да паднат една поточна линия - в действителност, това е повече от 0.2 мм по-тънък от Sony Ericsson Xperia д'Арк е тънкият момент. Най-голямата новина тук, обаче, може да бъде, че Сами ще с NVIDIA Tegra 2 ядро - същите като на LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, и Droid Bionic - независимо от факта, че нейният собствен Exynos 4210 беше току-що обяви за март производство.

Ние бяхме в състояние да прекара малко време с Galaxy S II и днес, и ние можем да се каже окончателно, че това е една красива устройство. Той споделя Вливайте 4G е стремежи като ултра-тънък Android устройство и може би най-акция на своите промишлени елементи от дизайна, но интересно е, че Вливайте слиза от 4.5 до 4.3 инча - или кимване на факта, че 4.5 е твърде голям за основните смартфон, или е знак, че 4.5-инчов AMOLED Super Plus компонент просто не е готов все още. Можете напълно забележите колко абсурдно тънки телефони, тъй като почива в ръката си, а ефектът се усилва от факта, че тя има толкова много площ - на екрана до съотношението край е на разстояние от класациите. Въпреки, че ние все още предпочитат Android опит състав, TouchWiz 4.0 (по който са се нарича) на върха на Gingerbread е ясно на Samsung, най-изтънчения обичай кожата Android до момента; нова игра Hub в ROM има потенциал да се бият с на Sony PlayStation Suite и позволява на разработчиците да се заобиколят изтегляне граница на размера на Android пазар, но не можахме да го тестваме на пред-единица сме били дадени.

Поради липса на време и свързаност, ние не бяхме в състояние да приложи телефон чрез набор от тестове на скоростта, но и целия интерфейс почувствах добра бързо и гладко, свидетелство за Tegra 2 на пържоли. Към CES, бяхме издухан от яснотата и яркостта на AMOLED дисплей Super Plus - снимка на вече отлични Супер AMOLED технологията Amped се на стероиди, а вие ще имате добро чувство за това, което ние говорим тук . Като цяло, това изглежда като един голям ъпгрейд на галактическия S; ако не друго, ние сме малко загрижен, че това ще бъде smidge твърде големи, за хора, които са били напълно щастлив в 4-инчов етап, но шансовете са добри Samsung ще продължи да коляно на малки устройства за тези хора. Тя ще бъде на пазара в някои части на Европа и Азия, веднага след като този месец, без думата на Северна Америка, но както винаги, няма съмнение, Samsung има някои планове в строителните работи. Следвайте почивка за бързо нашите видео и пълната информация за медиите.

Продължавам четене Samsung Galaxy S II официално: Tegra 2, 4.3-инчов AMOLED Super Plus, идващи този месец (практически с видео)

Samsung Galaxy S II официално: Tegra 2, 4.3-инчов AMOLED Super Plus, идващи този месец (практически с видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари, 2011 12:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | |

Samsung Galaxy Tab 10,1 официален: Tegra 2, пчелна пита, две камери (практически с видео!)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-tab-10-1-official-tegra-2-honeycomb-dual-camer/:
Боже, това е било един дълъг уикенд на почти непрестанни Galaxy Tab подигравателен II , но е дошло времето: Samsung най-накрая освобождаване на официални данни на инчов 10.1-, Android таблетка с клетъчна към света. За разлика от изтичане на информация, таблетката се нарича Galaxy Tab 10,1 - вземете псевдонима си от размера на екрана, очевидно - и като останалата част от предстоящия Android 3,0 таблетки се захранва с двуядрен процесор Tegra 2 , ще бъде на разположение с 16 GB или 32 GB за съхранение, и има пред-пред 2-мегапикселова камера, както и с 8-мегапикселова принтер около гърба. Това е само върхът на айсберга, но ние имаме в стажа също - Намери характеристики, пълен впечатление и дори някои видео от шисти в действие след почивката! О, и не забравяйте да се отбиете в галериите долу, за да видите нов раздел 10.1 отблизо и след това се изправят един с оригинални Tab Сами, да не говорим за Apple IPAD.

Продължавам четене Samsung Galaxy Tab 10,1 официален: практически с видео!) Tegra, пчелна пита, две камери 2 (

Samsung Galaxy Tab 10,1 официален: Tegra 2, пчелна пита, две камери (практически с видео!) първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари, 2011 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този |