неделя, 13 февруари 2011 г.

Samsung Galaxy S II официално: Tegra 2, 4.3-инчов AMOLED Super Plus, идващи този месец (практически с видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
Един от най-лошото-добре пазените тайни на MWC през тази година - на Galaxy S II - най-накрая официално, а ние казваме, че определено е достоен за името си на правилното наследник на оригиналния Galaxy S , че запали Android пазара на пожар миналата година. Майор (и до голяма степен очакваното) характеристики включват 4,27-инчов 800 х 480 Super Plus AMOLED дисплей, 8 мегапикселова камера с първични 1080p видео заснемане придружени от 2-мегапикселова камера отпред, Gingerbread с TouchWiz 4.0, интегрирана подкрепа NFC (на някои версии ), както и черупки от само 8,49 мм дебелина, което го прави най-тънкият смартфон вероятно някога да паднат една поточна линия - в действителност, това е повече от 0.2 мм по-тънък от Sony Ericsson Xperia д'Арк е тънкият момент. Най-голямата новина тук, обаче, може да бъде, че Сами ще с NVIDIA Tegra 2 ядро - същите като на LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, и Droid Bionic - независимо от факта, че нейният собствен Exynos 4210 беше току-що обяви за март производство.

Ние бяхме в състояние да прекара малко време с Galaxy S II и днес, и ние можем да се каже окончателно, че това е една красива устройство. Той споделя Вливайте 4G е стремежи като ултра-тънък Android устройство и може би най-акция на своите промишлени елементи от дизайна, но интересно е, че Вливайте слиза от 4.5 до 4.3 инча - или кимване на факта, че 4.5 е твърде голям за основните смартфон, или е знак, че 4.5-инчов AMOLED Super Plus компонент просто не е готов все още. Можете напълно забележите колко абсурдно тънки телефони, тъй като почива в ръката си, а ефектът се усилва от факта, че тя има толкова много площ - на екрана до съотношението край е на разстояние от класациите. Въпреки, че ние все още предпочитат Android опит състав, TouchWiz 4.0 (по който са се нарича) на върха на Gingerbread е ясно на Samsung, най-изтънчения обичай кожата Android до момента; нова игра Hub в ROM има потенциал да се бият с на Sony PlayStation Suite и позволява на разработчиците да се заобиколят изтегляне граница на размера на Android пазар, но не можахме да го тестваме на пред-единица сме били дадени.

Поради липса на време и свързаност, ние не бяхме в състояние да приложи телефон чрез набор от тестове на скоростта, но и целия интерфейс почувствах добра бързо и гладко, свидетелство за Tegra 2 на пържоли. Към CES, бяхме издухан от яснотата и яркостта на AMOLED дисплей Super Plus - снимка на вече отлични Супер AMOLED технологията Amped се на стероиди, а вие ще имате добро чувство за това, което ние говорим тук . Като цяло, това изглежда като един голям ъпгрейд на галактическия S; ако не друго, ние сме малко загрижен, че това ще бъде smidge твърде големи, за хора, които са били напълно щастлив в 4-инчов етап, но шансовете са добри Samsung ще продължи да коляно на малки устройства за тези хора. Тя ще бъде на пазара в някои части на Европа и Азия, веднага след като този месец, без думата на Северна Америка, но както винаги, няма съмнение, Samsung има някои планове в строителните работи. Следвайте почивка за бързо нашите видео и пълната информация за медиите.

Продължавам четене Samsung Galaxy S II официално: Tegra 2, 4.3-инчов AMOLED Super Plus, идващи този месец (практически с видео)

Samsung Galaxy S II официално: Tegra 2, 4.3-инчов AMOLED Super Plus, идващи този месец (практически с видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари, 2011 12:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар