неделя, 13 февруари 2011 г.

LG Optimus 3D е двуядрен 1GHz процесор OMAP 4, видео кодеци се на wazoo

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/lg-optimus-3d-has-dual-core-1ghz-omap4-cpu-video-codecs-up-the/:
LG е бил силен оскъден с подробности за 3D си смартфон, но някои много обещаващи от тях са просто течеше от Барселона преди Mobile World Congress - в съответствие с фирми темата за удвояване всичко , на LG 3D Optimus ще кораб с двуядрен 1GHz TI OMAP 4 чипа. Като се има предвид, че сме виждали, че специално SOC шофиране три екрана , ние сме се познае, че един 4.3-инчов дисплей стерео (да, 4.3-инчов, се потвърждава), ще бъде стара шапка, и ние сме със сигурност видели включени PowerVR SGX540 графика хвърлят около някои тегло в един много Galaxy S . Raw характеристики настрана, обаче, Optimus 3D е функция, която ние сме били чака в Android за известно време: LG обяви, че ще има "четири пъти по-декодери видео от конкурентните модели. " Вярно е, че най-вероятно означава, че ще продължи да играе само около осем видео формати общо, но толкова дълго, колкото можем да играем по-голямата част от нашите аниме музикална библиотека, видео, без ежедневно повторно кодиране, ще обещават да мърморят само от време на време. Става ли? PR след почивката.

Продължавам четене LG Optimus 3D е двуядрен 1GHz процесор OMAP 4, видео кодеци се на wazoo

LG Optimus 3D е двуядрен 1GHz процесор OMAP 4, видео кодеци се на wazoo първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти Февруари, 2011 22:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар