неделя, 13 февруари 2011 г.

Webby е Android задвижвани Chumby нещо, което не е печелил награди - още

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/webby-is-the-android-powered-chumby-thing-that-hasnt-won-any-aw/:
Webby е Android задвижвани Chumby нещо, което не е печелил награди още Какво е Webby? Това е, в зависимост от производителя Avantis, "революционна нова притурка, която е като нищо на клиентите си не са виждали преди." Това, разбира се, приема, че никога не съм виждал Chumby , защото това е основно какво е това - в движение Android , все пак. Той разполага с апартамент на джунджурии и малки приложения, които няма да ви разочарова интернет радио поток, проверка на електронна поща, RSS емисии круиз и дори се събуди към аларма. Да, запознат неща, но очевидната липса на социални networkability е доста голяма лентяй. (Има дори не изглежда да е клиент Twitter!) Това е захранва от 600MHz ARM процесор с 256MB RAM, 2 GB вътрешна флаш двойка с SD и USB експанзия. 3.5-инчов сензорен екран е с резолюция от 320 х 240 и това ще се свърже през 802.11b/g/n WiFi. Той дори има тунер DMB, ако се случи да се живее в една земя, която е също оборудвана. Всички, контролирани от чудно, че е Android 2.1, но за неразкрита цена.

[Благодаря, до]

Webby е Android задвижвани Chumby нещо, което не е печелил награди - още първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари, 2011 03:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Avantis | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар