събота, 19 март 2011 г.

Делл нуди откључана Огреб за $ 99 уз куповину новог рачунара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/dell-offers-unlocked-streak-for-99-with-purchase-of-a-new-pc/:
Делл Огреб 5 таблетпхоне није одржао наш интерес у последње време много, чак и са Андроид 2.2 на плочи , али Делл је добио нови уговор који може бити превише добро проћи горе. Ако сте већ имали своје срце постављен на наббинг Делл нотебоок или десктоп рачунара по цени од око $ 699 - рецимо, један од оних потпуно нова Санди Бридге бушотине - можете да додате откључана Огреб 5 до вашу корпу за само $ 99. Сада То је оно што ми зовемо импулс купити.

[Хвала, Матија, К.]

Делл нуди откључана Огреб за $ 99 уз куповину новог рачунара је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 16:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Делл | Емаил тхис | Цомментс

Седмица у Аппле: критике изобиљу са иПад 2, МацБоок Про Ксцоде 4

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:

Топ Сториес од ове прошле недеље у Аппле вести су, што није изненађујуће, наша рецензије нови иПад 2 и 13 "МацБоок Про са Тхундерболт Такође смо урадили. Руку-на са Ксцоде 4, погледао најновије иПад и Смарт Повез теардовнс, упутства читаоце о томе како да користите хоме схаринг са својим ИОС уређаја, и разговарали о замршености преко Блуетоотх стерео слушалице са Мац-ом или иПхоне Прочитајте о за пуну листу најбољих прича.:

Арс критике иПад 2: велики добици у перформансама тањи паковању : 2 иПад је враћањем на оригинални иПад у циљу оптимизације корисничко искуство, и изнутра и споља. Арс ставити апарат преко својих корака да видите како различите она стварно јесте у нашем Последња ревизија.

Мали и моћан: преглед Аппле представио нови 13 "Мацбоок Про : Уз најновију рунду Мацбоок Про упграде, Аппле је коначно доноси све своје премије Портаблес до-то-дате са најновије Интел процесоре 13. Арс гледа на "Мацбоок Про , са неким репери од новог 17 "Мацбоок Про бачен у доброј мери за.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


ПаиПал-а и еБаи Чланови Подићи $ 1М ка Јапану земљотреса и цунамија помоћ

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nt5ijSkjCkA/:
Арраи

Дуал цоре Санди Бридге лаптопови су стигли! Делл, ХП, Леново и Сони почети испоруку система

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:
Ако ваше очи су лепе на Енгадгет ове недеље, сте приметили да је било доста нових лаптопова представио. Наравно, Самсунг железнички-танка серија 9 украла пуно славе, али Делл и Асус је такође избацио неколико нових Интел Санди Бридге система. Али, нешто друго велико десило ове седмице у свету преносних рачунара - добар број дуал цоре Санди Бридге системи коначно почео испоруку за вас лаптоп рачунар који воле људе. Чекај, али није да се деси назад на ЦЕС-у? Није баш: док Интел је најавио доступност Санди Бридге још у јануару , то је само почела да испоручује своје куад-цоре чипове - сада су све дуал цоре Цоре и3, и5, и и7с су спремни и да су системи који кућа " Ем. смо се окупили смо списак бушотине које су сада се на ред или ударање трговаца. Хит Тхат Прочитајте више везују за слом, и почети одлучивању да ли вам је потребна свежа дуал цоре снаге у вашем животу.

Наставити читање дуал цоре Санди Бридге лаптопови су стигли! Делл, ХП, Леново и Сони почети испоруку система

Дуал цоре Санди Бридге лаптопови су стигли! Делл, ХП, Леново и Сони почети испорука система првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 15:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Број сензора флоте идеја добија Условно миг од УСПС

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/taWnMyd9hIU/Postal-Sensor-Fleet-Idea-Gets-Tentative-Nod-From-the-USPS:
Крајем прошле године, поменули смо идеју да плутала по Мицхаел Ј. Равнитзки, главни бранилац на број Регулаторне комисије, да Поштанске службе САД користе своје широке флоте да се окупе и уплоад корисних података свих врста - све од временских услова РФ покривеност. Сада, анонимни читалац пише "радионица на ову тему је заказано за 12. април у Вашингтону овог месеца., Министар поштанског саобраћаја упутио писмо сенатора Томаса Царпер, председник Поткомитета америчког Сената који надгледа поштанске услуге, изражавајући интерес у истраживању овог концепта. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Годишњи Лист: "То је књига Кафа Табела састао Молескине За Постави на Фацебоок!"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mjnn3opgQjw/:
Арраи

Неки Тхундерболт МацБоок Про изазива треперења на Цинема Дисплаи Аппле истражује (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:

У свету софистициране електронике ових дана, увек постоји ризик да се буде рано усвојилац . Нажалост, изгледа да наши најновији жртве су власници Аппле -Муња натоварен МацБоок Про. Од лансирања, број фрустрирани корисници су пријављивали да свој нови унибоди лаптоп - све три величине - изазивају треперење случајне и на 24-инчни и 27-инчни Цинема Дисплаи када је повезан преко својих Мини ДисплаиПорт / Тхундерболт комбо порта, и сада имамо видео доказ да деле бол. Неки такође потврдио да су чак и замена машине из Аппле-изложбеног исто понашање, иако наш извор каже да то не изгледа да буде распрострањен проблем, као и да компаније хардвера инжењери су већ гледа у ово. У сваком случају, ми смо вероватно ускоро видети фирмваре-а за ову поправити грешку - то није добро има велики монитора стално трепери на тебе. Још један видео након паузе.

[Хвала, Армандо]

Наставити читање Неки Тхундерболт МацБоок Про изазивају треперења на Цинема Дисплаи Аппле истражује (видео)

Неки Тхундерболт МацБоок Про изазива треперења на Цинема Дисплаи Аппле истражује (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 14:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Јабука , сја3274 (ИоуТубе) , рустибрицк (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

РИП Дигг.

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8FcxneLLHA/:
Арраи

Бивши "Голдман програмер осуђен на 97 месеци

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZJO616t3waI/Former-Goldman-Programmer-Sentenced-To-97-Months:
стевегее58 пише "Бивши" Голдман Сакс "програмер Сергеј Алеиников је осуђен на 97 месеци затвора због крађе изворног кода користи у Голдман високе фреквенције трговања алгоритми Алеиников је осуђен крајем прошле године на Менхетну савезном суду.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ред Бул Измењена тркачка игра вам омогућава да изгради нумере са Ред Булл конзерве

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/red-bull-augmented-racing-game-lets-you-build-tracks-with-red-bu/:

Наравно, то може бити све само разрадити шему да вам да купите више Ред Бул, али је прилично генијалан план. Поред сијасет у игри оглашавања, нови Ред Булл Рацинг игра за ИОС уређаја такође има Измењена реалност компонента која вам омогућава да изгради песме једноставно облоге до стварне лименки Ред Булл на поду - најмање дванаест од њих За комплетну песму, а само Ред Бул ће урадити, очигледно. Није изненађујуће, сама игра је бесплатна, а можете га зграби у Апп Сторе сада да га испробате за себе. Или можете само главом о прошлости пауза за видео демонстрацију Уколико не желите да оставите Ред Бул на полици.

Наставити читање Ред Бул Измењена тркачка игра вам омогућава да изградите нумере са Ред Булл конзерве

Ред Бул Измењена тркачка игра вам омогућава да изгради нумере са Ред Булл конзерве првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 13:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ништа Али Таблете | Соурце Преглед иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Централна станица бежичне монитору ће се појавити у Европи, као СинцМастер Ц27А750

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/samsungs-central-station-wireless-monitor-appears-in-europe-as/:
У доба кад смо први пут положио на очи Самсунг Централна станица , били смо узбуђени по бежичне могућности пристајања, а сада изгледа као компанија спремна да пусти прати лабаву на тлу Европе, али са мање одлучно амерички надимак. СинцМастер Ц27А750, 27-инчни афере, користи Ултра Виде Банд (УВБ) технологију преко УСБ адаптер за повезивање са лаптоп. Он наглашава 1920 к 1080 пиксела резолуцију и спорта ХДМИ, ВГА и УСБ 2,0 и 3,0 портове. Нови СинцМастер ће се појавити Европи до краја априла за око € 600, али ми смо ипак да чујемо ништа о Централна станица је ЕТА - врло скривена, Самсунг је ... веома подле.

Самсунг Централна станица бежичне монитору ће се појавити у Европи, као СинцМастер Ц27А750 првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 10:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

вебОС 2,1 СДК сада доступан за све новопридошлице, "велики притисак" зеза за покретање Веер

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:
Иако вебОС 2,1 је већ изашао да пре 2с (и неколико унапред плус ) широм света, програмери нису укључене у ХП-НДА заштићена рани приступ програма су искључени из најновију верзију СДК - до сада. Тако је: било који стари олош долази у офф улици сада имају приступ вебОС 2,1 СДК преузмете, са Изложба побољшања "хибридним" апликацији подршку за пакете који се протежу ХТМЛ, ЈаваСцрипт, и Ц / Ц + + и Јава засноване на вебОС Развој услуга способност. У свом блогу најављује потез, ХП је чини специфичним помиње Пики , рекавши да ће се апликације они "само раде" на Веер - другим речима, ако би се избегава развоју за мање резолуције екрана пре, ви ' имам Новооткривени подстицај до сада почети, јер компанија планира "велики притисак" око издање кап је која је "долази само око углу." Наравно, то је Тоуцхпад који је добио отказ стварно сви се у Палм земљи управо сада ... али мораш негде почети.

вебОС 2,1 СДК сада доступан за све новопридошлице, 'зеза' велики притисак за покретање кап првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 12:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПреЦентрал | Соурце ХП-Палм центар за развој блог | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Како Припремили сте се за ванредне ситуације мајор?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X_B_0-iDrug/Ask-Slashdot-How-Prepared-Are-You-For-a-Major-Emergency:
Северу САД је била закопана под снегом неколико пута ове зиме, а поплава је погодила доста мјеста на југозападу. Те бледе, мада, поред недавне несреће на Хаитију, Нови Зеланд и Јапан, и наизглед неизбежан долазак озбиљних земљотреса на западној обали САД. Све што ме је размишљање о мом (оскудно) спремност за велике катастрофе. Упркос планира да акција у случају велике олује или других ванредних ситуација, сада бих био доле углавном конзервирана грах, сардине и Нутела. Како сте спремни да урадите баве непогода које утичу на вашем региону? Да ли је ваш Дата Сафе? Шта је са ваше породице? Да ли су се побегне, прегруписавање или опстанак планове у случају земљотреса, цунами, ураган, индустријске несреће, или било опасности су најрелевантнији, где живите? Било би корисно ако сте у коментарима открити свој регион и окружење (урбаних и руралних? Екурбс?) И ванредне ситуације мислите да вреди припрема, као и разговор о свим корацима које сте предузели или планирају да предузму.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

'Орезане "Микрочипови дупло брза и ефикасна

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9XEJJRwneJE/Pruned-Microchips-Twice-As-Fast-and-Efficient:
Зотхецула пише "Ако сте имали да користите миграције бицикл у трци, вероватно би се поставили о уклањању кицкстанд, браници, сталци и светла да би ствари као брз и ефикасан као могућ. Када инжењери Хјустон је Рајс универзитета развијају мале, брзо, енергетски ефикасне чипова за употребу у уређајима као што су слушни апарати, испоставило се да они прилично иста ствар уклањање делове кола које нису од суштинске важности за задатак је познат као "пробабилистичка орезивање,". и то резултати у чиповима који су дупло брже, користе половину енергије, а половина величине конвенционалних чипова. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Когнитивни научник Дејвид Румелхарт умире на 68

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PQZdsSVy5Sc/Cognitive-Scientist-David-Rumelhart-Dies-At-68:
дзоу пише "Дејвид Румелхарт, пионир у изградњи модела рачунара сазнања и понашања, умро је у доби од 68 Румелхарт спроведена рано. истраживања вештачке неуронске мреже и помогао у развоју идеја да когниција може бити моделован кроз интеракцију неурона многих- као јединица у 1980, он је. била инструментална у развоју неуронских мрежа које би могле да науче да обрађују информације. У то време, иако су истраживачи схватили како да се воз мреже да се реши линеарно одвојити проблеме (као и капије), те мреже не може да реши линеарно неодвојива проблема (као што је КСОР), који ће бити од кључног значаја за моделирање људских когнитивних процеса Румелхарт и његове колеге су показали да мрежа који решавају ове врсте проблема бити обучени користећи бацкпропагатион алгоритма учења.. Са друге стране, то је довело до продори у областима као што су препознавање говора и обраде слика, као и модели људске перцепције говора, језичке обраде, визија и вишег нивоа спознаје Румелхарт патили од болести Избор у последњим годинама свог живота.. годишњу награду у когнитивној науци, Давид Е. Румелхарт награда, дат је у његову част је Глусхко-Семјуелсон Фондације. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Први Протекле Цензура Уз необичне везе са Интернетом

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQJfoT9CW1o/Getting-Past-Censorship-With-Unorthodox-Links-To-the-Internet:
Анонимни читалац истиче кратак чланак у Ецономист, који каже: "памет тецхиес су проналажење начина да се заобиђе политички мотивисане затварањима на Интернету Различите групе широм света. Креативни користите средства као што су Мулти-смерни мобилни телефон антена, па чак и микроталасне пећнице у Интернет саобраћај преносе преко међународних граница. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.