събота, 19 март 2011 г.

Дуал цоре Санди Бридге лаптопови су стигли! Делл, ХП, Леново и Сони почети испоруку система

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:
Ако ваше очи су лепе на Енгадгет ове недеље, сте приметили да је било доста нових лаптопова представио. Наравно, Самсунг железнички-танка серија 9 украла пуно славе, али Делл и Асус је такође избацио неколико нових Интел Санди Бридге система. Али, нешто друго велико десило ове седмице у свету преносних рачунара - добар број дуал цоре Санди Бридге системи коначно почео испоруку за вас лаптоп рачунар који воле људе. Чекај, али није да се деси назад на ЦЕС-у? Није баш: док Интел је најавио доступност Санди Бридге још у јануару , то је само почела да испоручује своје куад-цоре чипове - сада су све дуал цоре Цоре и3, и5, и и7с су спремни и да су системи који кућа " Ем. смо се окупили смо списак бушотине које су сада се на ред или ударање трговаца. Хит Тхат Прочитајте више везују за слом, и почети одлучивању да ли вам је потребна свежа дуал цоре снаге у вашем животу.

Наставити читање дуал цоре Санди Бридге лаптопови су стигли! Делл, ХП, Леново и Сони почети испоруку система

Дуал цоре Санди Бридге лаптопови су стигли! Делл, ХП, Леново и Сони почети испорука система првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 15:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар