събота, 19 март 2011 г.

ИЦАНН одобрио. КСКСКС бордела за Интернет

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rvFJOt6pCu4/icann-approves-xxx-red-light-district-for-the-internet.ars:

Интернет корпорација за додељена имена и бројеве ( ИЦАНН ) је дао домена. КСКСКС највишег нивоа (ТЛД), своју коначну печат одобрења. Домен је требало да порнографских сајтова јасно означени дом на Интернету, али је прошла кроз толико успона и падова током протеклих 11 година да је то готово шок да је то коначно је прошла кроз. Ипак, мера није прошао без противљења девет чланова одбора ИЦАНН-а гласало је КСКСКС., А три против и четири уздржане и гласање је против препорука ИЦАНН Владе Саветодавни одбор.

Домен. КСКСКС је првобитно предложио ИЦМ регистра у 2000 и поново послат у 2004, али је суочен снажно противљење од стране политичара и конзервативних група. После другог предлога. КСКСКС је одобрен у 2005, Фамили Ресеарцх Цоунцил (ФРЦ) покренула кампању тврдећи да домен ће омогућити Бајага да "прошире своје зле империје на Интернету." Порно индустрији противи домен као, тврдећи да ће то довести до цензуре и промовише законе штетне за индустрију.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар