събота, 19 март 2011 г.

Денвер 3Д, ЕВО Погледај спецификације 4Г открио испред Спринт ЦТИА објавити?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-evo-3d-evo-view-4g-specs-revealed-ahead-of-sprints-ctia-an/:
Сви знаци указују да спринта Пропухивање на ЦТИА следеће недеље - и ми ћемо бити тамо, наравно! Али, пре тога, тврдећи да је БГР неколико додатних детаља о наслов уређаје нисмо освојио давно да спринта требало да се приказује по први пут на сајму - наиме, ЕВО 3Д и Ево Погледај 4Г таблета. На ЕВО 3Д страни, овај лош дечак је обликовање се да буде прави Ево 4г наследника са новијим 1.2ГХз Куалцомм МСМ8660 процесор, 4.3-инчни 3Д наочаре без 960 к 540 екран (који, као говоркало пирамида , сугерише ХТЦ је Следећи КХД тренда скуп Моторола), невероватних 1 ГБ РАМ меморије, 1080п видео излаз, 1,3 мегапиксела камера у нападу, и - наравно - Дуал 5 мегапиксела камера око назад, за стереоскопски снимање. Гласина и клинови Медењак на покретање заједно са 3Д верзије Блокбастер и ИоуТубе апликације да бисте се уверили корисници имају доста 3Д садржаја из врата, да малчице изгледа нарочито уверљиво обзиром на то да ИоуТубе увео високо-Мобител репродукцију на последњу ЕВО 4Г године.

Што се тиче ЕВО Погледај 4Г, то је обликујући се да буде ЦДМА / ВиМАКС ремик Флајер - као што се очекује - у комплету са оловком унос. Такође Они очекује да потврди да Ксоом ће доћи у Спринт укуса (са ВиМАКС-у месту је ЛТЕ Веризон, наравно) и биће лансирање "у наредних неколико недеља или месеци." Изгледа као да ће то бити тешко за било ког другог превозника да одем дубоко у емисији - али хеј, позивамо их да га дају метак.

Денвер 3Д, ЕВО Погледај спецификације 4Г открио испред Спринт ЦТИА најави? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 01:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце БГР | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар