събота, 19 март 2011 г.

Теоретичари да нас приближити верује путовање кроз време је могуће преко Ларге Хадрон Цоллидер

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/theorists-get-us-closer-to-believing-time-travel-is-possible-via/:
Тешко је рећи да ли доц Браун ће дати Ово је прижељкивани печат одобравања, али наши умови су лаковерни већ чине: путовање кроз време је не само могућа, али је добро је на дохват руке. Гакање научника су очигледно схватили теорију да користе Ларге Хадрон Цоллидер да преместите Хиггс поткошуља напред и назад кроз време. 'Ухватити' је да они тек треба да докажу постојање рекао је поткошуља, али наопако је да се ништа у теорији крши све законе физике или експерименталне ограничења. Другим речима, то не би омогућило да се крећу људи и назад дуж универзални ред вожње а ла Фринге, али може дозволити за поруке слати напред и назад. Око 14 других ствари вероватно морати да се догоди пре него што би то могло бити чак и тестирани, али ако сте иоле заинтересовани за концепт (Дај, ви сте), ви дугујете то за себе да су извор линкови завири.

Теоретичари да нас приближити верује путовање кроз време је могуће преко Ларге Хадрон Цоллидер је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 03:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце арКсив , МСНБЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар