събота, 19 март 2011 г.

вебОС 2,1 СДК сада доступан за све новопридошлице, "велики притисак" зеза за покретање Веер

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:
Иако вебОС 2,1 је већ изашао да пре 2с (и неколико унапред плус ) широм света, програмери нису укључене у ХП-НДА заштићена рани приступ програма су искључени из најновију верзију СДК - до сада. Тако је: било који стари олош долази у офф улици сада имају приступ вебОС 2,1 СДК преузмете, са Изложба побољшања "хибридним" апликацији подршку за пакете који се протежу ХТМЛ, ЈаваСцрипт, и Ц / Ц + + и Јава засноване на вебОС Развој услуга способност. У свом блогу најављује потез, ХП је чини специфичним помиње Пики , рекавши да ће се апликације они "само раде" на Веер - другим речима, ако би се избегава развоју за мање резолуције екрана пре, ви ' имам Новооткривени подстицај до сада почети, јер компанија планира "велики притисак" око издање кап је која је "долази само око углу." Наравно, то је Тоуцхпад који је добио отказ стварно сви се у Палм земљи управо сада ... али мораш негде почети.

вебОС 2,1 СДК сада доступан за све новопридошлице, 'зеза' велики притисак за покретање кап првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 12:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПреЦентрал | Соурце ХП-Палм центар за развој блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар