събота, 19 март 2011 г.

Гоогле ТВ Даљински апликација сада доступна за иПхоне, иПад, иПод Тоуцх

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-tv-remote-app-now-available-for-iphone-ipad-ipod-touch/:
Након што је дебитовала на Андроид платформи у децембру , Гоогле-ТВ- тим је коначно објавио званичне верзије апликација за даљински ИОС. Интерфејс и функције изгледа да се исто са једним Кључна разлика, тренутно ИОС верзија не подржава дељење веб странице са мобилног на екрану, али све остало као што је глас за претрагу је овде и чини. То је добро за тим да коначно добити дуго обећао из апликацији, али још интересантније је питање које ће функције бити укључени у другој генерацији Гоогле телевизора хардвера некада произвођача као што су Визио , Тосхиба и Самсунг- придружите миксу, надамо се стављање две руке / тастатуре клудгинесс прошлости иза нас. Проверите да ли након паузе за ИоуТубе демо или само зграбите бесплатан апликација путем КР-код на званични блог или иТунес.

Наставити читање Гоогле-ТВ даљинског апликација сада доступна за иПхоне, иПад, иПод Тоуцх

Гоогле ТВ Даљински апликација сада доступна за иПхоне, иПад, иПод Тоуцх је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 18:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес , ТВ-Званични Гоогле блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар