събота, 19 март 2011 г.

ИЦАНН је ккк домена. Да!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/icann-has-xxx-domain-names-yes/:
Контроверзни корак да одобри имена ккк домен је данас донета од стране Интернет корпорације за додељена имена и бројеве, чиме је отворен пут за цео побио нове адресе суффикед стране. Чувени трипликат Кс. Чудно, али пре него што је одлука донета данас, опозиција је нудећи обе конзервативне групе против порнографије и забаве за одрасле предузећа из страха да ће бити лакше цомпартментализед и потенцијално блокиран од стране превише ревносну контролу владе. Осим тога, сваки популарни сајт за одрасле у овом тренутку неће скоро бити приморан да купи своју верзију ккк. Која, за индустрију познат по својој штедљивост, биће тешко разумљиво пилуле да прогута. смо изненађени смо да не видимо људе у Амстердаму консултовани, али - њихов град је грб има превише три КСС, не би требало да они имају рећи у ово?

Наредни састанак је заказан за стране ИЦАНН 20. јуна да разговарају о отварању свих могућих имена домена суфикса на регистрацију, док валидацију скуп смерница за одобрење. То је изгледа прилично вероватно да ће бити превише усвојен, јер је АФП сагели констатује да постоји слављенички странке заказан за два дана након догађаја. УРЛ адресе су о добити много више различитих, изгледа, они сигурно идемо на функцију много више ( енглески ) 24. слово азбуке је, без обзира на случај.

ИЦАНН је имена. Кскк домен? Да! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 20:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АФП (Вести Иахоо!) | Соурце ИЦАНН.орг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар