събота, 19 март 2011 г.

Седмица у Аппле: критике изобиљу са иПад 2, МацБоок Про Ксцоде 4

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:

Топ Сториес од ове прошле недеље у Аппле вести су, што није изненађујуће, наша рецензије нови иПад 2 и 13 "МацБоок Про са Тхундерболт Такође смо урадили. Руку-на са Ксцоде 4, погледао најновије иПад и Смарт Повез теардовнс, упутства читаоце о томе како да користите хоме схаринг са својим ИОС уређаја, и разговарали о замршености преко Блуетоотх стерео слушалице са Мац-ом или иПхоне Прочитајте о за пуну листу најбољих прича.:

Арс критике иПад 2: велики добици у перформансама тањи паковању : 2 иПад је враћањем на оригинални иПад у циљу оптимизације корисничко искуство, и изнутра и споља. Арс ставити апарат преко својих корака да видите како различите она стварно јесте у нашем Последња ревизија.

Мали и моћан: преглед Аппле представио нови 13 "Мацбоок Про : Уз најновију рунду Мацбоок Про упграде, Аппле је коначно доноси све своје премије Портаблес до-то-дате са најновије Интел процесоре 13. Арс гледа на "Мацбоок Про , са неким репери од новог 17 "Мацбоок Про бачен у доброј мери за.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар