събота, 19 март 2011 г.

ОнСтар је афтермаркет, огледало да се зове ОнСтар ФМВ, добија нови микрофон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/onstars-aftermarket-mirror-to-be-called-onstar-fmv-gets-a-new/:
ОнСтар је афтермаркет, огледало да се зове ОнСтар ФМВ, добија нови микрофон
Када је Генерал Моторс се користи ЦЕС-у да покрене огледало са плаво дугме да би радио у било ком аутомобилу су га звали, једноставно, " мало производа . " Можда схватајући да је такав свеепингли нејасан назив за напад компаније на сваки аутомобил произведен сваког може довести до мало конфузије, ГМ је сада одлучио да позове огледало ОнСтар ФМВ. ФМВ, што је скраћеница за "За моју возила" а не "Фулл Мотион Видео", ће деловати као хандс-фрее уређаја и омогућава вам да добијете остале функционалности плаво дугме, укључујући скретање-по-скретање смера и хитне помоћи. Од ЦЕС-огледало је проширени са спољног микрофона, али цена остаје иста: $ 299 када је лансирао овог лета - као и $ 100 за инсталацију и $ 18,95 месечно или $ 199 годишње да користи ОнСтар услуга. Плави тастер не долазе јефтини, сине.

Наставити читање ОнСтар је афтермаркет, огледало да се зове ОнСтар ФМВ, добија нови микрофон

ОнСтар је афтермаркет, огледало да се зове ОнСтар ФМВ, добија нови микрофон првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 19:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар