събота, 19 март 2011 г.

Неки Тхундерболт МацБоок Про изазива треперења на Цинема Дисплаи Аппле истражује (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:

У свету софистициране електронике ових дана, увек постоји ризик да се буде рано усвојилац . Нажалост, изгледа да наши најновији жртве су власници Аппле -Муња натоварен МацБоок Про. Од лансирања, број фрустрирани корисници су пријављивали да свој нови унибоди лаптоп - све три величине - изазивају треперење случајне и на 24-инчни и 27-инчни Цинема Дисплаи када је повезан преко својих Мини ДисплаиПорт / Тхундерболт комбо порта, и сада имамо видео доказ да деле бол. Неки такође потврдио да су чак и замена машине из Аппле-изложбеног исто понашање, иако наш извор каже да то не изгледа да буде распрострањен проблем, као и да компаније хардвера инжењери су већ гледа у ово. У сваком случају, ми смо вероватно ускоро видети фирмваре-а за ову поправити грешку - то није добро има велики монитора стално трепери на тебе. Још један видео након паузе.

[Хвала, Армандо]

Наставити читање Неки Тхундерболт МацБоок Про изазивају треперења на Цинема Дисплаи Аппле истражује (видео)

Неки Тхундерболт МацБоок Про изазива треперења на Цинема Дисплаи Аппле истражује (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 19 Апр 2011 14:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Јабука , сја3274 (ИоуТубе) , рустибрицк (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар