събота, 19 март 2011 г.

ЛуцидЛогик Вирту у акцији, дискретном графиком и Санди Бридге заједно на крају

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/18/lucidlogix-virtu-in-action-discrete-graphics-and-sandy-bridge-t/:
На ЦЕС-у, ЛуцидЛогик је Вирту софтверско решење је обећао да ће се дискретно и Санди Бридге ГПУ заједно у хармонији Графички - дајући вам и Санди Бридге је подмазан-муње и видео транскодинг коњских снага од нВидиа или АТИ камион с приколицом. Код вам такође омогућава да гледате садржај са предстојећег Интел- Инсајдера филм сервис док ради дискретни ГПУ-а. Сада када је 2. генерације Цоре и5 и и7 процесорима су Цхипзилла добијају на тржиште масовно, банда у Топ Хардвер стави РЦ од Вирту преко корака да видимо шта то може да уради. Као што се очекивало, софтвер воскови цхумпс и пуши будале када кодирање ХД видеа, али је претрпео незнатно гаминг перформансе (у ФПН и 3ДМарк 11 тестова) са технологијом омогућено. Друга нит да покупи је да Вирту чини контролној табли вашег дискретне картице недоступан, тако да мора сваки графички прилагођавања бити у игри кад год софтвер ради. Време ће показати да ли финалној верзији има сличне недостатке. Хит се извор линк за пуну џунглу.

ЛуцидЛогик Вирту у акцији, дискретном графиком и Санди Бридге заједно на последњу првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Апр 2011 21:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Врућа Хардвер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар