сряда, 1 юни 2011 г.

ДЦ Универсе рестартује

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cENj8m3YaBc/DC-Reboots-Universe:
Анонимни читалац пише Боб Вејн, виши потпредседник продаје у ДЦ Цомицс, написао је да стрип мало књизи каже: "Многи од вас су чули гласине да је ДЦ Цомицс је радио на великим објављивања иницијативу за касније ове године Ово је. заиста историјски времена за нас, долазе овог септембра, ми смо поновно целу линију ДЦ Универсе стрипова са свим новим првих питања 52 од њих да будемо прецизнији.. ' Осим тога, неки ликови ће бити млађи, неки можда недостаје, односи се мењају, и Грант Морисон ће оловка нови Супермен титулу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


30 + Заражени Аппс издвајали из Андроид Маркет

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YQg0aKs9K9Y/30-Infected-Apps-Pulled-From-Android-Market:
Траилруннер7 пише "Научници су идентификовали други по величини серије апликације у андроид тржиште, које су заражене са малваре-ДроидДреам, процењујући да су од више од 30.000 корисника скинута барем један од више од 30 инфицираних Гоогле Аппс је уклоњен из апликације. тржишту постоји најмање 34 апликација које истраживачи су нашли у андроид тржиште у последњих неколико дана која је верзија ДроидДреам малваре-а пала у њих Када корисник инсталира један од заражене апликације, злонамерних компоненту.. што истраживачи су назвали ДроидДреам светлост, ће започети у једном корисник прими долазни позив малвер затим прикупља неке идентификационе информације из телефона, укључујући и ИМЕИ број, ИМСИ број, пакети инсталирани и друге податке., а затим га шаље на искључите пре конфигурисати удаљени сервер. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уживо из Д9 ХП директор Лав Апотекер узима фази

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/live-from-d9-hp-ceo-leo-apotheker-takes-the-stage/:
Д9 с Роллинг право заједно овде у Калифорнији, и ХП је глава хонцхо је на палуби. Уз пре 3 и тоуцхпад само око Бенд ( право ?), ми смо у нади да ће чути неке прилично моћна ствар око следећу итерација вебОС . Наравно, могли бисмо бити на чврстим сат штампача и бладе сервера дискусије. У сваком случају, ми ћемо бити што највећи део. Придружите нам се, након паузе, као да пратимо уживо, зар не?

Уживо из Д9 ХП директор Лав Апотекер узима фази првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 14:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

БМВ, Порше, други најављују подршку за ЕВ умрежавање ХомеПлуг'с спецификације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:
ХомеПлуг Поверлине алијанса је већ жели да се привезати целу домаћинство на Интернет, и убрзо може да прошири свој домет у гаражи, као добро. На Цомпутеку данас, компанија је објавила да је Ауди, БМВ, Дајмлер, Порсцхе и Волксваген су све договорили да подрже своје ХомеПлуг Зелена ПХИ (ГП) технологију као ев прикључак за пуњење избора. Умрежавање спецификације ће омогућити електричних аутомобила власнике да повежу своје додатке за Смарт Грид преко истог порта користи за пуњење својих батерија, отварање нових, Поверлине на бази могућности. Када ваш ЕВ куке до мрежу, можда ће бити у стању да спроведе провере система у реалном времену, на пример, или обезбеди тренутни повратне информације о перформансама или стање батерије. Мале снаге ГП спецификације биће интероперабилне са предстојећег ХомеПлуг АВ2 спецификације , мада још увек није јасно када можемо очекивати да видимо у Немачкој аутомобила се укључују у производњу. Зип прошлости пауза за пуну ПР-ом.

Наставити читање БМВ, Порше, други најављују подршку за ЕВ умрежавање ХомеПлуг'с спецификације

БМВ, Порше, други најављују подршку за ЕВ умрежавање ХомеПлуг'с Спец првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 14:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | | Емаил тхис | Цомментс

Орацле Дај ОпенОффице.орг Да Апацхе инкубатора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/18KqbKC8Us8/Oracle-To-Give-OpenOfficeorg-To-Apache-Incubator:
Јулие188 пише "Орацле је коначно званично проливена пасуљ: То је предлагања ОпенОффице.орг као Апаш пројекат инкубатора - и не предају се документа Фондација Орацле је најавио раније ове године да би било пролази бакља у заједници, али није успео. да пружи све детаље о крајње дестинације Документ Фондација је организација стоји иза Убунту виљушка, ЛибреОффице.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: ЦЕРТ-ситуацијама модел управљања (РММ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5V3toWVRas8/Book-Review-CERT-Resilience-Management-Model-RMM:
бротхке пише "Ако Гартнер, било да су створили ЦЕРТ-РММ __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__ као што је детаљно описано у књизи ЦЕРТ-ситуацијама модел управљања (РММ): Модел зрелости за управљање Оперативна ситуацијама, вероватно ће бити понуђен својим клијентима за најмање 15.000 долара. Са листе цени од $ 79,99, књига је јасно погодити Поред тога што је јефтин, то детаљима од непроцењиве вредности модел који треба озбиљно размотрити скоро свакој организацији.. " Кееп реадинг за остатак прегледа Бен.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Извештај о НАТО-у прети да 'прогон' Анонимни

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AP_Xea_AvbI/NATO-Report-Threatens-To-Persecute-Anonymous:
Стообалоу пише "НАТО лидери су упозорили да би Викилеакс воли 'хацктивист' колективна анонимних представљају претњу државама чланицама" Безбедност, после недавних напада на америчке Привредне коморе и одбрана Извођач ХБГари - и обећање да ће "прогон" његових чланова. " Од чланак: "У тоугхли-формулисан нацрт извештај Парламентарне скупштине НАТО, генерални известилац лорд Јоплинг тврди да лабаве-штрика, вође групе је" све више и више софистициран. " и 'потенцијално могу пијук у осетљиве владе, војске, предузећа и фајлова. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ИоуТубе, Мирамак споразум значи Нетфликс, ИоуТубе и плус додај Петпарачке приче и још много тога од данас

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:
Према блогу и саопштење за штампу (после паузе) ИоуТубе доноси Мирамак Филмс својим слободним и плаћене ИоуТубе плус услуге. Ово је такође истог дана Мирамакс посао удараца у за Нетфликс , па су управо додали значајне филмове, укључујући службенике, Свингерс, Баскуиат, Врана и Ресервоир Догс. Мирамак филмове на ИоуТубе плус су представљени без реклама и у ХД, баш као на Нетфликс Гледајте тренутно, и оба се појављују да имају исти избор на располагању, иако је једна негативна страна ефекат паритет је да ни има опција затворена натписа на стреаминг за било који од њих. Једина разлика до сада? Ускоро, ИоуТубе ће понудити ротације од 15 Мирамакс филмова месечно кроз Хулу.цом за ад-подржава гледање. Иако смо сигурни да неке ће сачекати Мирамакс да раде преко својих Блу-раи издање заостатка (генерални директор Мајк Језик је о томе , мада ми још увек немамо датум за Петпарачке приче ) да је добро да се одједном видим каталог који је био закључан, због чека продају Студио одједном постали доступни кроз толико кућа.

Наставити читање ИоуТубе, Мирамакс споразум значи Нетфликс, ИоуТубе и плус додај Петпарачке приче и још много тога од данас

ИоуТубе, Мирамак споразум значи Нетфликс, ИоуТубе и плус додај Петпарачке приче и више од данас је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 12:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИоуТубе блог , Мирамак блог | Емаил тхис | Цомментс

Коришћење Замајци за задовољење вршних захтевима електричну мрежу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nnrj26HM4XM/Using-Flywheels-to-Meet-Peak-Power-Grid-Demands:
хацкертоурист пише "роман тип складиштења електричне енергије је недавно додат у Њујорку електричну мрежу јединица, која се добија Бикон Снага, користи Замајци за складиштење енергије.. Овај систем је намењен да замени турбине у снабдевању гасом краткорочне врхова власти тражње (такође познат као Регулација фреквенције) То да понуде и до 20 мегавата, користећи 200 Замајци.. " Ако не можете приуштити 200-замајцем систем, увек можете добити хиподром, спреман за Порсцхе 911 ГТ3 Р. хибридни, који је један енергетски складиштење замајац који може да вам дају 160 КС рафал снаге када је потребно мало више Марилин Мансон.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Светска Интернет саобраћај на врх 966 ексабајта у 2015

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c51zTdx3jOw/World-Internet-Traffic-To-Top-966-Exabytes-In-2015:
Марк.ЈУК пише "Умрежавање гигант Цисцо је објавио свој последњи годишњи Визуелни Умрежавање Индекс (ВНИ) данас, који предвиђа да свет Интернет саобраћај ће учетворостручити до 2015 да достигне 965,5 ексабајта године (пораст са 242,4 ексабајта у 2010), када је 40% од светска популација ће бити онлине (тј. 3 милијарде корисника Интернета), интернет видео ће рачун за 61% свих потрошача саобраћаја у истој години, док је П2П (Филе Схаринг) ће значајно смањити на само 16%.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Моделовање Безбедносни софтвер да имитирају понашање Мрав

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/obSc289YUfA/Modeling-Security-Software-To-Mimic-Ant-Behavior:
виредмикеи пише "Истраживачи са универзитета и националне лабораторије у САД развијају софтвер који имитира понашање мрава, као нови приступ за мрежне безбедности." Концепт је био око за неко време, али овог лета истраживачи раде на воз "дигитални мрави" довољно добро да може да претвори их изгубити у електричну мрежу да траже вирусе рачунар покушава да искалити пустош на систему.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Митсубисхи прави гигант ОЛЕД глобус за Токио музеју посетиоци, облак газерс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/mitsubishi-creates-giant-oled-globe-for-tokyos-museum-goers-cl/:
Ове године Народни музеј у Токију у настајању науке и иновације прославља свој 10. рођендан - прекретница која Митсубисхи је у знак сећања уз гигант ОЛЕД света. Се састоји од преко 10.000 Дијамант Визија ОЛЕДс (сваки мерни 96 к 96мм), "Географско-космоса инсталације шест метар ће виси око 18 метара изнад пода музеја, где ће сноп облаке и друге сателитске слике у резолуцији од 10 милиона пиксела. То не може бити први ОЛЕД технологији криве што смо видели из Мицубиши, али је прва која би могла послужити и као прилично болесна диско куглу. ГЛОБЕ ће бити откривен 11. јуна, али можете глава прошлости пауза за пуну односе са јавношћу, као и слика звери док је у изградњи.

Наставити читање Митсубисхи ствара гиганта ОЛЕД глобус за Токио музеју посетиоци, облак газерс

Митсубисхи прави гигант ОЛЕД глобус за Токио музеју посетиоци, облак газерс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 10:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОЛЕД Дисплаи.нет | | Емаил тхис | Цомментс

Светска здравствена организација саопштила је да мобилни телефони могу изазвати рак

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I8vYHmp_cqs/World-Health-Organization-Says-Mobile-Phones-May-Cause-Cancer:
Схипхол пише "нова студија од стране Светске здравствене организације (СЗО) закључује да је мобилни телефон зрачење представља опасност канцерогена Да ли мобилни телефони ће бити нови дуван, онда?". Чини се да је ново тумачење дуго чигра који проучавају могућих ризика Други здравље да су "неубедљиви резултати" у мају прошле године.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.